Rimmel – Rain rain go away

Rimmel er lige kommet med lidt forårsnyheder hvor bla. den her og Round and Round the Garden var med i. Det er sådan en lidt støvet serie lakker der er kommet. Altså ikke at de er gamle og grå 😛 Men synes der er et let støvet skær over dem og de er alle i pastel enden af farveskalaen. Lakken dækker nogenlunde ved et enkelt lag, men jeg vil nok foretrække to. Kan ikke rigtig finde ud af hvad jeg skal synes om den her.. Kender i det? At man ikke rigtig liiige kan forene sig med om en farve den egentlig passer til en eller ej? 😛

Rimmel Rain rain go away

anmeldelse

11 comments

  1. Jeg tror den vil være pæn til sensommeren… hvor hænderne som regel er blevet lidt brunere… ellers kan jeg godt forstå dig… det er nok en farve, som ikke passer de fleste 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.