Veloverstået weekend :D

Som nogen nok har opdaget på Instagram og facebook har jeg holdt fødselsdag igår, da jeg fylder 30 år på fredag. Jeg havde en dejlig dag med en masse skønne gæster, mad og gaver 😀 Jeg har fået gavekort til Matas & Magasin, en Kähler lågkrukke, The Wire dvd boxset x 2, blomster, chokolade. En macro/telelinse til mit kamera og et får salt/peber sæt plus penge, så det var bare helt perfekt og lige hvad jeg havde ønsket mig 😀 Jeg fik også en kage eller fik faktisk to. En stor lagkage og så den bette træstamme, som i kan se på billedet, der vejede 1 kg! Nammenam 😀 Bordpynten bestod i glowsticks og de var altså et stort hit hos både store og små! Så det vil jeg anbefale hvis man vil prøve lidt anderledes til at lægge på bordet 🙂 Jeg endte med at tage de nail stickers fra Sephora på alligevel da jeg pludselig ikke havde tid til at lægge neglelak, så var det en nem og hurtig løsning, dog ikke særlig holdbart, desværre. Halskæden blev købt om formiddagen i HM og synes den passede rigtig godt til min bluse da den havde lidt læderdetaljer og så denne har lidt punker vibes… Gir det mening? 😛 nå men alt i alt, en dejlig weekend! Men hold op vi er trætte 😛 Håber i har haft en ligeså god weekend som min! Møs <3

20130414-182628.jpg

1 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.