Rabinovich Colorful Cones

For et godt stykke tid siden var jeg til et smykke event som Starklint PR stod for. Der var fokus på to mærker, ZÖL og Rabinovich. Vi fik alle lov til at vælge nogen øreringe som vi efterfølgende fik tilsendt. Mit valg faldt på nogen enkle ørestikker, da jeg mest er til dem man godt kan sove med, altså nogen der ikke er alt for store. Disse er i serien Colorful Cones, som fås med forskellige sten i, jeg har fået dem med en hvid zirkon, men de fås som i kan se også med andre sten i. Røgkvarts, apetite, peridot og hvid zirkon. De fås også forgyldte. Jeg har nærmest kun haft dem her på siden jeg fik dem, så de er altså blevet en instant favorit 🙂 Billedet herunder er lånt fra glowsmykker.dk hvor de alle kan købes.

20130412-144918.jpg

20130412-145943.jpg Beklager grynet mobil billede… Det så altså pænere ud på mobilen 😛

3 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.