Chanel Taboo

Jeg fik jo the mother of all fødselsdagsgaver i dag og i blandt dem var Chanel Taboo som jeg har savlet over lige siden jeg så de første billeder. Den ser dog slet ik ud som man forventer udfra de promo billeder der er kommet ud af den. Tjek mit indlæg her. Men den er jo meget meget pænere! Så den måtte jo prøves med det samme.. Nui hvor er jeg ikke blevet skuffet! Den er simpelthen så flot! Dækker ved 1 enkelt lag og er bare så lækker at arbejde med! Ved næsten ikke hvordan jeg skal beskrive farven… Så nu må i bare nyde billederne 😀 Jeg ved i hvert fald hvilke jeg skal have på til fødselsdagen nu.. Ikke de der nail art patches i hvert fald 😛 Tusind tak igen piger, den havde jeg slet ikke set komme! <3 <3 <3

Chanel TabooChanel TabooGår i øvrigt ud fra i kan se der er en god farveforskel på mine hænder.. Den får i en forklaring på snart 🙂

20 comments

 1. Hold da op hvor er den flot! Den er lææænge siden jeg har købt en Chanel lak, så mon ikke jeg skulle få købt en ny langt om længe og lade det blive Taboo 😉

 2. Jeg tror snart Salling, Matas & Estetique snart er træt af jeg kommer og spørger, hvornår Taboo kommer :p
  Vente vente.
  Har faktisk forsøgt at bestille via. Nordstrom, men det skriver, at produktet ikke kan sendes til DK?! Buhu 🙁

 3. Jeg er også interesseret i at vide om den overhovedet kommer til DK? Jeg har forhørt mig lidt, Chanel leveres af den samme distributør i DK, de har ikke leveret 583 til deres sommerlook nu her (det højeste nr var 581), og de 3 sommer lakker kommer først i uge 24 eller 25.
  Og hvordan har du kunne købe den på nettet ved Nordstrom når de ikke sender Chanel til DK? 🙂

  1. Det er umiddelbart hvad jeg har hørt, men har ikke noget officielt, desværre. Den her er købt i Nordstrom i USA og sendt til Danmark af en sød neglelakswapper til en af dem der gav mig min fødselsdags pakke med 8 andre Chanel lakker i. Så den er ikke sendt af Nordstrom til DK, hvilket jeg heller ikke har skrevet nogen steder den er blevet 🙂

   1. Nej det er selvfølgelig rigtig. Jeg kunne bare ikke lige få det med Nordstrom til at hænge sammen 😉 Det er da dejlig med sådanne bekendtskaber.
    Jeg fandt efterfølgende ud af at 583 kan købes i Norge fra 15/5 (i hvert fald i lufthavnen i Oslo), men om det samme gælder DK, det ved jeg ikke. Jeg snakkede med en ekspedient i Matas som fortalte mig at det næste look hun ville få fra Chanel var de 3 lakker (den blå, koral og grønne), og at de som sagt nok først ville komme i uge 24-25, hvilket egentlig er ret sent.
    Det er ikke nemt at crave Chanel neglelakker når man bor i DK og aldrig kan få fat i de lækre farver 😉

 4. De 3 sommer-lakker (Azure/Lilis/Bel-Argus) kom i søndags til Estetique og Magasin 🙂 Og Magasin får Taboo i uge 24 😉

  1. Min Matas fik Taboo igår, men først de andre i uge 24, samme med esthetique på Nørrebrogade. Så det er vidst meget forskelligt 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.