L'Oréal False Lash Wings

L’Oréal er lige kommet med en ny mascara, som for første gang har en asymmetrisk børste. Da jeg åbnede den tænkte jeg at den var da rimelig spøjs og kunne slet ikke se hvordan jeg skulle bruge den til mine korte vipper. Jeg var faktisk lidt forbeholden med at bruge den på grund af det. Men det viste sig at den var rigtig nem at arbejde med og synes selv jeg har fået længere vipper med den, end hvad jeg får med den normale mascara jeg plejer at bruge. Så den er rigtig god og kan kun anbefale den 🙂 Vejl. pris ligger på 149,95 kr og den er i butikkerne nu. Beklager mine 5000 forskellige nuancer i min hudfarve, men blev solbrændt i ansigtet i weekenden…. HUSK nu den solcreme! Jeg glemte den ikke i resten af ansigtet, men havde glemt min solstift til rundt om og under øjnene 🙁 Husk konkurrencen også 😉
20130424-162034.jpg Produktet er tilsendt til anmeldelse

6 comments

  1. Det havde været fedt, hvis du havde et billede af dine vipper uden mascara eller med en anden som sammenligning. Har lige stået i Matas og overvejet, om den her var noget værd…

    1. Ah ja, det tænkte jeg ikke lige på, men hvis du søger på fiberwig her på bloggen, er der et indlæg med to andre mascaraer. Så dem ka du jo evt gå ud fra 🙂 Jeg har et enkelt lag af den her på 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.