Nyheder fra Sally Hansen

Så er der lidt nyt fra Sally Hansen, denne gang fra deres Complete Salon Manicure serie og den kaldes noget så sommerligt som Exotica Collection! Denne pulserende eksotiske serie af lakker er inspireret af sommermodens livlige blomster og mix af mønstre. De nye lakker har, som alle lakker fra Sally Hansens Complete Salon Manicure, en særlig formulering – nu med syv fordele; fungerer som en base- og top coat, styrker og plejer neglene, farver og giver en gel-lignende glans samt sørger for, at lakken ikke skaller af. Serien består af otte farver som ses herunder på billedet 🙂 Lakkerne fås i Matas fra uge 20, altså i den her uge. Vejl. udsalgspris er 89,95 kr.

Så har i nok har lagt mærke til at der er en lille lak mere på billedet… Det er en bonus lak, som også er kommet i den her uge, der hedder Mermaids Tail. Den glæder jeg mig bestemt til at se nærmere på og så er jeg også ret vild med alle pastelfarverne, især den grønne :D!
Nogen der lokker eller det kan være i måske allerede været ude og købe nogen af dem?

Sally Hansen Exotica Collection og Mermaids Tail

7 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.