Sally Hansen – Mermaids Tale

Så har jeg en lidt mere almindelig mani til jer i dag, ovenpå gradient heaven igår 😛 Jeg har valgt at vise Mermaids Tail med et enkelt lag og derefter et enkelt lag oven på Nails Inc – Upper Brook Street, simpelthen fordi jeg ikke synes den virker ret medgørlig når den skal have flere lag. Ja jeg er uvenner med glitter lakker, så de skal helst bare fungere når jeg tager dem på, ellers så gider jeg ikke rigtig bruge tiden på det 😛 Så håber i kan bruge billedet alligevel 🙂 Men skal da gerne lægge et billede op hvor jeg viser den med 1-2-3-4 lag hvis nogen gerne vil se det? 🙂

Sally Hansen Mermaids Tail

anmeldelse

7 comments

  1. Hmm, jeg har virkelig overvejet den her lak, men jeg er simpelthen i tvivl :/

    Altså hvis kan/vil/har lyst, så ville det virkelig være fedt at se et 1-2-3-4-lags billede af den 🙂

    – Mette

  2. Du må meget gerne vise den i din geniale 1-2-3-4 lags fremvisning:) Vil SÅ meget se om det er muligt at få en jelly sandwich dybde, som imo er en tand smukkere end en lidt fladere layering mani..
    Hedder lakken i øvrigt ikke Mermaid’s Tale?;)

    1. Det vil jeg gøre 🙂 Og jo det gør den.. det er bare mig der er blind 😛 Det er rettet nu og tak for at du gjorde opmærksom på det :*

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.