Maybelline Color Sensational Vivids

IMG_8509

Jeg lovede jer jo at vise læbestifterne som i kan vinde lige her, så her har i dem 🙂 Denne gang er det dog ikke undertegnede der har lagt læber til, men min veninde Maria! Jeg ville selvfølgelig gerne gøre det selv… Men jeg har en søn og han har tendens til at rive en i ansigtet når han får chancen… og det gør han tit 🙁 Så jeg har mere eller mindre permanente rifter omkring munden, og det er jo ikke så pænt igen når der lige præcis skal prøves læbestift! Læbestifterne kan købes nu i butikkerne og koster 89,95 kr. pr stk. og der er i alt 10 farver i Maybelline Color Sensational Vivids serie. Hvad synes i om dem og har i husket at deltage? Der er 5 dage endnu før at jeg finder en vinder, så det kan altså snildt nås! Husk i øvrigt at når vi når 1000 på facebook, så har jeg mere i godteposen til jer!

MaybellineColorSensationalswatches

anmeldelse

11 comments

    1. Ja det er jo lidt svært at sige, jeg bruger ikke selv læbestifter, så har ikke prøvet dem her 🙁 Men jeg har givet nogen med til min veninde, så jeg kan jo lige høre hende når hun prøver dem ude i den virkelige verden 😉

      1. Jeg har et par stykker af de her, og jeg er meget tilfreds med holdbarheden. De hører faktisk til blandt mine favoritter. 🙂

    2. Se Miriams svar 🙂 jeg tror snildt vi man regne med at de er gode nok, når de får et Miriam stamp of approval 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.