OPI – Get Your Number

Jeg var lidt længe om at hoppe med på den der tekstur trend, men som med alt andet så kunne jeg ikke stå for fristelsen længere og købte den her da jeg faldt over den i Matas en dag.. Ganske unormalt af mig, både det at købe en lak i Matas og ikke mindst en fra OPI, mærket er desværre faldet en del ned af min liste over favoritterne fordi jeg synes de tit er meget tynde i forholde til andre lakker. Men denne her skuffede heldigvis ikke.. Faktisk tværtimod! Havde lakken på et godt stykke tid før den blev skiftet ud og beundrede tit neglene fordi at der bare er noget helt specielt over det når den ikke bare er glat. Grunden til at mit valg faldt lige på denne fra kollektionen var nok mest fordi den var blå og der var holo i den 😀 Tror dog også jeg bliver nødt til at få fingrene i Stay The Night fordi den er altså også ret flot 🙂 Har valgt kun at have et enkelt lag på alle neglene på billedet fordi jeg synes den dækkede ret godt, dog kan man se lidt igennem, men det gør ikke så meget med den her. Der sker så meget, både med holo og tekstur jo 🙂 Der er i øvrigt en topcoat på, hvis i ikke lige har bemærket det. Er i hoppet med på teksturene også? 😀 Har i øvrigt også nogen fra China Glaze Texture kollektion, jeg glæder mig til at vise jer! 😀

OPI Get Your Number

På det mere personlige plan kan jeg da lige nævne at jeg blev gift i fredags, hvis i ikke har set det på facebook eller instagram 😉 Det var en dejlig dag, ikke så meget fejring igen dog, da vi gemmer det til når vi engang har fået købt et hus plus vi havde 2x fødselsdag om lørdagen, for manden og bebsen 🙂 I skal da heller ikke snydes for et par billeder fra dagen 🙂 Jeg havde selvfølgelig Chanel på neglene, Azuré, fordi som en kær neglelak veninde skrev, da jeg spurgte til hvilken lak jeg skulle have på:”Taboo, ikke bare for farven, men fordi du ikke kan være Rijah uden at have Chanel på når du bliver gift!” Det måtte jeg jo så give hende ret i.. At det så ikke blev Taboo er kun fordi jeg ikke havde tid til at ombestemme mig flere gange da jeg havde lagt Azuré på.. havde jeg haft det, så var jeg nok endt med Taboo eller en helt tredje farve fra Chanel.. Var faktisk også ude i Miami Peach i et kort sekund! 😀

IMG_9339 IMG_92992

 <3

5 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.