Nye farver fra Rimmel Salon Pro Neglelak

Rimmel Salon Pro LycraDer er lidt nyheder fra Rimmel i form af en ny og forbedret udgave af Rimmel Salon Pro neglelak med lycra. Det er blevet til 18 nye farver, 9 af disse har Kate Moss skabt, navngivet og signeret. Jeg har fornøjelsen af at kunne vise jer 4 af de nye farver 🙂 Den første er Reggae Splash, en frisk fersken farvet lak, der dækker ved de to lag.

Rimmel Reggae Splash

New Romantic er en fin sart lyserød, med et meget diskret shimmer i. Selvom den er ret sheer så dækker den faktisk fint ved tre lag 🙂
Rimmel New Romantic

Hip Hop er en rød, lidt jelly-agtig, lak. Selvom man kan se neglen igennem på billedet så dækker den altså fint, det må være flashen der gør det. Her har jeg i hvert fald et enkelt lag på alle neglene.
Rimmel Hip HopDen sidste er denne flotte blå creme lak, som hedder Britpop. Den dækker fint ved de to lag. Den er også favoritten blandt disse farver, helt klart 🙂 Hvis ikke jeg skulle teste en anden lak, så var den stadig på mine negle! 😀
Rimmel Britpop

Alle de nye farver kan i se herunder, der er et par fine farver imellem, men ellers synes jeg ikke rigtig der er nogen der er så spændende eller ligefrem springer i øjnene. Men det er vel klart hvis hele serien og flakonen er blevet ændret, så er det først og fremmest basis farverne der skal være på plads. Det synes jeg er gået fint her. Lakkerne er i butikkerne nu 🙂

Rimmel Salon Pro Lycra polishanmeldelse

3 comments

  1. Hov! Der er jo faktisk nogle rigtig fine farver der imellem! I min lokale Matas havde de kun en 5-6 støvede nuancer stående, da jeg var forbi den anden dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.