Vinderne er…

fundet! Via lykkens gudinde i form af navne i en skål, som faldt på Sisse Marie Hansen som sendte nedenstående billede 🙂 Stort tillykke.. jeg får sendt din præmie løbet af ugen + de ekstra goodies jeg har lovet! 😀

Kunne altså ikke lade være med at grine lidt af din historie, især fordi den starter med det ikke er det sjoveste billede.. og det er det altså lidt når man får historien 😛 I får den selvfølgelig også lige…

Hej.
Det er ikke det sjoveste billed. Sad ved en kilde i Skotland der er så ren så man kan drikke af den. Det skulle jeg selvfølgelig prøve.
5 sekunder efter billedet blev taget fik jeg over balance og smækker ansigtet lige ned i vandet.
Det er selvfølgelig monster koldt da det bjerg kilde og i februar mdr.
Når at blive temmelig våd, da jeg laver nogle mærkelige bevægelser pga. Jeg bliver forskrækket over det SÅ koldt.
Og det var selvfølgelig ude på bøh landet så skulle sidde i en bil med koldt vådt tøj i 2 timer.
Ja jeg var lidt negativ.
😀

Hvis jeg er den heldige vil jeg gerne vinde de grønne/blå farver.

Mvh Sisse Marie hansen

Screenshot_2013-07-02-21-08-45

Jeg har også fundet en trøstepræmie til Ditte Elisabeth Hansen for hendes meget triste historie, så håber det kan muntre lidt op 🙂 Send en mail med din adresse på blog@rijah.dk – Her er historien til billedet…

Heeeeeej Rijah!

Jeg vil også være med i konkurrencen! 🙂 Jeg vælger at opstille i kategorien “Mest nederen ferie – EVER” (håber den tæller med 😀 )
 
Historien kort : Jeg er så røv uheldig at jeg 14 dage før min planlagte ferie (fra mit nye job, bare for at gøre det endnu mere pinligt!) bliver syg. Og jeg bliver virkelig syg! Jeg får konstateret halsbetændelse, og ryger på penicillin. Efter en lille uges tid uden at være i bedring, bliver jeg akut indlagt med en galopperende halsinfektion samt en halsbyld. Jeg er indlagt 6 dage hvor de flere gange tømmer bylden for pus og snask (18 ml i alt over 3 forsøg. Yikes!) Til sidst giver de fortabt og jeg bliver overført til operation hvor de fjerner halsbyld og mandler. Herefter er jeg så sygemeldt fra job i 14 dage. De 14 dage hvor jeg oprindeligt skulle have haft ferie!! 
 
Så min såkaldte “ferie” kan vel nok kategoriseres som en af de mest nederen nogensinde. Så jeg synes faktisk jeg har fortjent at vinde. Ren og skær fordi jeg har så meget selvmedlidenhed med mig selv. Haha 😀 Men i det mindste kan jeg da se frem til min næste ferie.. I februar!
 
God sommer! 🙂

foto (11)

Vinderen af Facebook konkurrencen er Stine K. Andersen som får fornøjelsen af de rødlige farver 🙂 Send mig en mail med din adresse på blog@rijah.dk

Tusind gange tak for alle jeres virkelig flotte billeder og gode historier & likes, det har været virkelig sjovt at kunne se og læse 🙂 Frygt ej hvis i ikke vandt, så kommer der en ny giveaway.. Lige om lidt!

 

3 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.