Vinderne er…

Laura B & MissKryger!

Stort tillykke 😀 Skynd jer at sende en mail på blog@rijah.dk så i kan få tilsendt jeres lækre præmier 🙂

Frygt ej, jeg er tilbage inden længe med endnu en giveaway… Jeg stopper ikke før i alle har vundet 😛 Haha ej det kan jeg ikke lige love, men jeg vil absolut gøre mit bedste 🙂

Nå men efter at have læst alle jeres kommentarer, så kan vi vidst hurtigt blive enige om at neglelak er noget der kan pifte et hvert outfit op, da det kommer ind på en suveræn førsteplads, til hvorfor i synes neglelak bare er det bedste i verden! Dernæst så er vi også meget enige om, at ligegyldigt hvordan man ser ud, så er lakken også noget man altid kan bruge 😀 De næste pladser er dog lidt mere spredt på neglelak hjælper på humøret, kulør på tilværelsen, der er mange muligheder for at udtrykke sig forskelligt osv. Super dejligt at høre grundene til hvorfor i bruger neglelak i hvert fald. Det er godt at vide man ikke er den eneste der har det sådan 🙂 For mig personligt er det en form for terapi og afslapning, udover alle de andre grunde selvfølgelig 😛

Billedet er i øvrigt lidt stressende at se på, det undskylder jeg, men synes det også er lidt sjovt og corny, så det skulle altså med! 😀

Rigtig god søndag <3

1 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.