GOSH Efterårsnyheder + Giveaway

GOSH Giveaway

Så er der lidt om nyhederne fra GOSH og selvfølgelig den giveaway jeg har lovet jer 😉 Tjek videoen for at se hvordan du deltager 🙂 Vinderen bliver trukket fredag aften, håber i vil være med 😀

Følg med på facebook & bloglovin 🙂

Der er en video indlejret i indlægget, besøg bloggen for at se videoen.

105 comments

 1. Har en effect powder fra GOSH som er noget af det første jeg fik da jeg var teenager. Den er med holografisk glitter og jeg har brugt den igennem hele min ungdom. Heldigvis har jeg stadig en del af den tilbage så den minder mig om min første kærlighed til GOSH og min samling af produkter er vokset stødt lige siden. 😀

 2. Mit først minde fra gosh ( oh my gosh ) og dem har jeg 2 af og så har jeg også nogle alm. gosh neglelakker og de er ikke så gammel men det er rigtig godt og så har jeg også en marscare som jeg lige har fået kh Josephine bendixen ps. Elsker neglelakkerne fra gosh

 3. Ej hvor sjovt!
  mit første minde om Gosh er fra dengang min 6 år ældre søster begyndte at bruge makeup, det var netop disse helt sorte bøtter med pudder og mascara hun brugte og havde liggende foran sit skønhedsspejl på hendes værelse, det er nok ved at være 10-12 år siden 🙂
  mit eget første maceup fra Gosh er jeg ret sikker på var en turkis og en metallic grøn eyeliners 😛

 4. Mit første minde om GOSH må have været deres Effect Powders, som jeg brugte flittigt. Jeg tror i øvrigt, at jeg har 2-3 stykker liggende endnu. De er ikke sådan lige at bruge op 😉

 5. Det første produkt jeg fik fra GOSH var en af deres GOSH effect powders i “Copper”. Det var den første øjenskygge jeg fik og den blev godt brugt da 😛 Jeg har købt den igen siden for jeg elsker den stadig og den komplimenterer mine blå øjne virkelig flot 🙂
  Siden har jeg fået foundations, primers, mascara, flere effect powders og mine to yndlings-eyelinere er GOSH 🙂

 6. Jeg har ikke noget minde om specifikke produkter fra Gosh, men jeg kan huske, at jeg “opdagede” Gosh, da jeg fandt ud af, at der gik et lille beløb til velgørenhed for hvert solgte produkt. Det havde jeg stor respekt for og har sidenhen brugt Gosh med jævne mellemrum 🙂

 7. Det må være deres deo spray dengang i start/midt 90’erne .. Hvem havde ikk en kaos spray på hylden 🙂

 8. Ih hvor fint 😀
  Mit første minde om Gosh, er faktisk ikke så gammelt endda. Jeg fik en mørke lilla shimmer/glimmer neglelak i julegave for 5 år siden, hvilket var min første neglelak OG bekendtskab med Gosh. Efterfølgende har jeg haft købt en af de kendte parfume æsker ligesom du nævnte med Kaos deodoranterne, men der købte jeg en lille, velduftende parfume der vidst nok hed Love. Uhm 🙂

 9. jeg har aldrig haft nogen af GOSH produkter så det kan jeg desværre i prale af, men vil rigtig gene prøve dem 🙂

  rigtig god video du har lavet så man for et godt indtryk af de forskellige produkter 🙂 syntes det er smart med eye lineren at den tørre ind så den ikke smitter af og så er det fedt med at man kan få dem i forskellige farver 🙂

  og så er jeg helt vildt med de frosten neglelakke, super flotte <3

  da jeg ikke har noget minde, ved jeg ikke om det er muligt at vinde, men jeg vil trods af min manglende kendskaber til GOSH alligevel tage chancen 🙂

  gider ikke at lyve mig til en præmie da jeg syntes at ærlighed er vigtigere

  ha en super dejlig Søndag

  Kærlig Hilsen
  Pia Hansen
  missangeldk@gmail.com

 10. Jeg tror mit første minde om Gosh er fra dengang jeg læste Vi Unge. Jeg kan huske at der fulgte en Gosh deodorant med i mit allerførste blad. Det var deres Woman spring deodorant og for at det ikke skal være løgn, har jeg en dåse af den samme deodorant til at stå på mit badeværelse lige nu.

 11. Mit føste minde om Gosh er min første øjenskygge i en dueblå farve,den var rigtig moderne dengang. 🙂

 12. Det vil jeg da gerne vinde 🙂
  Mit første minde om Gosh er en deodorant. Den hed Spring og var i en serie med alle 4 årstider. Det var min ultimative yndlingsdeodorant – dengang 😉

 13. Mit første minde om Gosh er deres eyeliner. Det var et af mine første makeup items, da jeg var 12 år gammel, og jeg svæger stadig til den, fordi den er så cremet og nem at arbejde med 🙂

 14. Det må være GOSH duften (den som alle teenagere havde i ’90erne inkl. jeg selv) – Jeg kan ikke huske, hvad den hed. Det er faktisk brgrænset, hvad jeg har prøvet af deres make up.

 15. Mit første minde om gosh var en flaskegrøn metallic eyeliner og matchende øjenskygge, som jeg brugte rigtig meget da jeg begyndte at gå til halbal som 14 årig! jeg har stadig øjenskyggen, som faktisk er fin til smokey eyes.. Utrolig at den stadig holder!

  Jeg krydser fingre! Er helt tosset med de nye sager, især den mørkelilla lak. Det er jo den perfekte efterårsfarve!

  Hav en dejlig søndag.

  xx
  Sisselykke.dk

 16. En af mine første minder med Gosh må være Nothing parfumen. Den har jeg vel fået da jeg var omkring de 13 år, for rigtig mange år siden. Den var en sikker vinder i ungdommen 🙂

 17. Det tror jeg faktisk er KAOS parfumen/deodoranten som jeg brugte trofast i flere år. Det var way back før jeg gik op i neglelak 🙂

  Kh Marianne L

 18. Jeg tror mit første minde med Gosh er deres KAOS parfume, som jeg fik af min søster i jule-/fødselsdagsgave engang 🙂

 19. Det må være de kære kaos deodoranter. Nøøj dem har jeg brugt mange af gennem årene 🙂 alle kendte den folkeskolen 🙂

 20. Jeg købte meget farverige øjenskygger fra Gosh, første gang jeg havde med mærket at gøre. Dem gik jeg så også med hver dag, åh de teenager år haha! Gosh er mit ynglings mærke når det kommer til ret mange ting faktisk, så nu er det bare blevet en del af mig. ISÆR deres neglelakker samler jeg på 😉

 21. Ha! Jeg hopper med på den den deo-parfumevogn. ALLE pigerne i folkeskolen havde en KAOS med til efter gymnastik! Åh, de glade 90ere…

 22. åha de første ting jeg købte fra Gosh var deres øjenskygger i alverdens farver. De var mine første så de har en hel speciel plads i mit hjerte – på trods af at jeg nu på billeder kan se at jeg tydeligvis ingen ide havde om hvordan man brugte dem 😀

 23. Mit første minde om GOSH er ret gammelt ! En Nothing deodorant. Og derudover nogle stykker af de gamle neglelakker – Dusty nr. 93 – har jeg endnu 🙂 Den er da nok mindst 10- 15 år gammel, men jeg kan ikke huske hvornår den er fra. Øjenskygger har jeg også haft en del af, og blush. Synes det er nogle vildt flotte lakker der kommer nu 🙂 Og god video.

 24. Mit første minde om gosh må være da jeg legede med min mors neglelakker da jeg var 10-11 år. Hun har stadig de et par af de gamle flasker liggende et sted 😉

 25. Det er faktisk lige præcis den lakflaske du beskriver som var mit første gosh produkt. En lækker lilla lak, men med en børste som var langt fra så god som de børster de har idag.
  Egentlig er det først de sidste par år jeg er begyndt at synes rigtig godt om gosh’s makeup. Indtil da havde jeg lidt en opfattelse af at det var et mærke som vitterlig var lige så dårligt som det var billigt – i was wrong, i see that now 🙂

 26. Mit første minde fra GOSH må være deres KAOS parfume som jeg har brugt siden den kom ud og stadig godt kan lide at bruge indimellem 🙂

 27. Jeg bliver helt nostalgisk ved at høre om KAOS. Den havde jeg også og også effect powder. KAOS er jeg for længst vokset fra men effect powders ligger stadig i skuffen:-)
  KH Camilla

 28. Mit første minde er effect powder, som mange andre også nævner. Det blev brugt flittigt på efterskolen og i gymnasiet for 13-15 år siden 🙂

 29. Mit første minde må være den hvide/blå GOSH deo og parfume, som jeg brugte fast gennem det meste af mine teenage-år. Når det kommer til makeuppen, er det klart effect powder’en, som dukker op – havde flere, men især en bronzefarvet blev flittigt brugt i og efter gymnasietiden 😉

 30. ÅÅrh hyggeligt. Mit første minde om GOSH er deres Effect Powders, som min søster lærte mig man kunne bruge vand til og så blev det en vild kraftig farve! Alle de timer vi fik til at gå med at lægge make up!

 31. Puha, nu skulle jeg da godt nok til at tænke! Har vel haft kendskab til GOSH siden jeg begyndte på at kunne lidt sminke og neglelak 🙂 Tror det aller første jeg havde fra dem fr en øjnskygge palet med 4 farver i hvis jeg husker rigtigt. Den brugte jeg flittigt.
  Sidenhen blev jeg fan af deres lakker. Så jeg har også lidt af de gamle stående endnu 😉

  Hvis jeg køber GOSH nu om dage er det lakker (har f.eks lige købt to minilakker) og deres faste eyelinere da de har mange fine farver 🙂

  Krydser mine fingre 😉

 32. Mine første minder om GOSH ligger helt tilbage i 80-90’erne.
  Og noget af det første jeg fik var deodoranten og et par neglelakker 🙂

 33. Liker allerede på facebook og følger på bloglovin ;-).
  Hm, mit først minde, tror jeg må være deres Effect powders, fra da jeg var yngre og begyndte at gå med make-up :-).

 34. Mit første GOSH minde stammer helt tilbage fra da jeg blev komfirmeret. På daværende tidspunkt var jeg tilknyttet byens kirkekor, og alle korpigerne fik øjenskygge og lipgloss fra organisten, tilknyttet et kort med teksten “hjælp til at se lidt mere voksen ud”.

 35. Hmm, mit første minde med gosh.
  Tror det har været min mors grønne eyeliner der lige skulle prøves da hun ikke var hjemme, tror jeg har været 9 – 10 år 🙂

 36. Mit første minde med Gogh..må være Gogh maskara….er jo en del år siden 😉

  Super god video og super lækker give away <3

 37. Mit første GOSH minde er den der Gosh Deo, som alle der har været unge i 90’erne kan huske.
  Der dømte jeg vidst nok GOSH ude, jeg var en Date pige!

  Idag har jeg en omfattende GOSH samling af alt fra Effect Powders til lakke, som jeg bruger tit og ofte, og holder meget af.

 38. Jeg tror det er ca. 10 år siden, min søster, mor og jeg var i bilka, der var en kasse ed GOSH lipgloss’ so var på tilbud, vi måtte vælge en hver, valgte en lyserød, som jeg brugte heeeeeeeeeele tiden, har faktisk bøtten (eller hvad man kalder det) da det også var mit allerførste makeup produkt, som siden hen er blevet mit yndlings mærke 🙂

 39. Nej hvor sjovt, havde helt glemt Kaos fra Gosh, den havde jeg også.
  Ellers tror jeg mit første minde fra Gosh var deres effect powder i en fin lilla farve. Har den faktisk endnu. Har også stadig to Gosh neglelakke i den gamle rude formede emballage (når de ses oppe fra).
  Meget sjovt lige at blive mindet om 🙂

 40. Det var da helt klart deres deo Kaos, den brugte jeg altid og bruger den stadig. Den minder mig
  om da jeg begyndte at gå på disko dasko med min veninde.

  Men i det hele taget elsker jeg GOSH make up, og ikke mindst prisen

 41. Mit første minde om Gosh er en øjenskygge, jeg bare måtte eje. Den ene af de fire farver i paletten var æblegrøn og det var den jeg faldt for – jeg fik den dog aldrig brugt:-)

 42. Mit første “minde” (for jeg har faktisk slet ingen!) er kun overfladisk lesning af blogger samt videon du nettopp postet;)

 43. Mit første mine om Gosh er knap så heldigt. Jeg fik nemlig smurt en meget blå øjenskygge på mine meget hvide mamelukker (og JA det havde man bare på da jeg blev konfirmeret altså) dagen før min konfirmation. Så min stod hele aftenen og rensede af og tørrede og strøg, så jeg kunne blive hvid konfirmand og ikke blå. HUn blev så irriteret at hun kylede min elllers meget fine og HELT nye øjenskygge i skraldespanden 🙂
  Siden er det faktisk ikke meget Gosh jeg har haft – men elsker neglelak og vil meget gerne være med på den her 🙂

 44. Mit første minde om Gosh – er ikke som sådan et produkt, men en reklame for deres parfume ‘Nothing’.

  Jeg var ikke så forfærdelig gammel da den rullede over skærmen.
  Det handlede om en dame og en mand, der var ved at gøre sig klar til fest. Manden spurgte damen: “What are you wearing Darling”, damen svarede “nothing”… og efter et par runder hvor han bliver ved med at spørge – og hun bliver ved med at svare “nothing” springer han (vistnok) ganske nøgen ud i badeværelset til hende, hvor hun står og er helt klar til at tage afsted. Hans spring er vist akkompagneret af ordene “Ready darling”! Hun afslutter reklamen med et lidt forundret, overrasket “Darling!”.

  Det var en fin reklame – og min mor havde vist parfumen. Da jeg blev lidt ældre købte jeg en anden af deres parfumer, nemlig ‘Next to Nothing’

  Og tak Rijah, fordi du laver giveaways som ikke er ‘følg mig her’ og ‘like mig der’ 🙂

  – Maria

 45. Mit første minde fra Gosh 🙂

  Det første produkt jeg fik fra GOSH effect powders Auqatic og jeg lærte aldrig at bruge det rigtigt ….så jeg lignede mest af alt en der havde fået et blåt øje !!!

  Eva Vejlstrup

  eva_vejlstrup@hotmail.com

 46. Mit første minde om GOSH ligger langt tilbage, i en alder af 9 år var jeg med i en konkurrence i matas hvor man kunne vinde en masse forskelligt, jeg ville meget gerne vinde en cykel, men sørme om jeg ikke vandt en strandtaske med en ordentlig røvfuld GOSH produkter, lettere skuffet blev det dog starten til min kærlighed for GOSH, 3 af mine hverdags makeup produkter er stadig GOSH og jeg tror at det vil forblive sådan, man går aldrig galt i byen med deres eyeliner, øjenskygger og face primer.

 47. Nej, hvor herligt med en lille tur ned ad Memory Lane;-)
  Mit første køb fra Gosh ligger helt tilbage i ’80’erne, hvor jeg som purung teenager sværgede til en deodorant som var hvid med blå skrift…så vidt jeg husker var det den eneste de lavede dengang, og den hed derfor ikke andet end “Gosh”, men nurj, hvor var den god:-)
  Ellers har eyelineren fra Gosh en fast plads i make-up samlingen, og jeg vil VILDT gerne vinde de nye neglelakker;-)
  Tak for en supergod og inspirerende blog, og superdejligt at man kan deltage selvom man ikke er på facebook!

 48. Haha, det er sjovt 😀
  Mit første minde er helt sikkert Gosh deo spray i forskellige farver. Jeg havde i hvert fald sådan en “lækker” laksefarvet deo der i slutningen af 80’erne i mine spæde teenageår.

  Tak for kigget og go’ dag.

 49. Mit første minde om Gosh er for ca. 8 år siden, da jeg fik min første mascara og eyeliner fra Gosh. De er blevet mine yndlings og har derfor fortsat med Gosh’s produkter 😀

 50. Mit første minde er uden tvivl deres deodoranter. Da jeg begyndte at gå med den slags, var det KUN dem jeg ville have, for det var jo dem alle mine veninder brugte 🙂 Da jeg begyndte at gå med makeup flyttede der også hurtigt et par effectpowders ind i mit skab 🙂

 51. Mit første minde må simpelthen være GOSH “Musk Oil no. 6” 😀
  Eller ikke at forglemme “Nothing” og “Nothing Less” – sidstnævnte var min favorit langt op i teenageårene.

 52. Mit første minde er helt sikkert med deres eyeliner! Det var min absolut første eyeliner nogensinde, og jeg var bare så stolt. Jeg var også så heldig, at den eyeliner faktisk var vildt god, så jeg er stadig bruger af GOSH eyeliner, og jeg har bestemt ikke tænkt mig ar bytte den ud for et andet mærke 😉

 53. Den kan jeg da ikke undlade at deltage i !! 😉

  Mit første minde om GOSH er faktisk sjovt nok den Blå og hvide GOSH K.A.O.S parfume. Den var min allerførste parfume som jeg vel nok fik som 12-13 årig. Jeg fik den af min moster i fødselsdagsgave og jeg ELSKEDE den 😉

  Det er sjovt, når det nu faktisk er den samme, du nævner i videoen 😉

 54. Uha, – der skal jeg helt tilbage til de små brune krukker med “MUSK OIL No 6”..

 55. Mit første minde er deres effect powders. Dem købte jeg mange af da jeg var yngre og gik med mere farvestrålende makeup 🙂

 56. århh mit første minde om GOSH det er nok fra den gang jeg var en lille pige og min søster var begyndt at bruge sminke. så var jeg engang med i matas og købe en ny eyenliner til hende. Jeg troede det var en blyant så da vi kom hjem skulle jeg lige prøve at tegne med den på papir… små hårdt trykkende børne finger og en eyenliner passer ikke sådan vild godt samme.

  min første minde om GOSH fra de år hvor jeg selv begyndte af bruge den slags ting er da jeg så GOSH rainbow for første gang på nettet. jeg var forelsket for første øje kast men den var desvære ikke til at finde nogen stæder da den var uder af produktion. heldigvis fik jeg finder i den sidste sommer og den dag i dag er det stadig min ynglings lak blandt min voksende samling af neglelakke! 🙂

  http://nicenails-byastrid.blogspot.com

 57. Puhh det er mange år tilbage 😉 GOSH havde storhedstid på min makeup-hylde i mine teenageår.
  I dag er der mange mærker på hylden, men GOSH står der stadig 😀 😀

 58. Første GOSH minde må helt klart være effectpowder, som en del andre ser det ud til. Den var en fantastisk mørkegrøn, der nok ikke gik så godt sammen med blond hår/blå øjne/bleg hud kombinationen, men den var flot og derfor blev den købt og flittigt brugt.

  Der var vidst også noget med en turkis eyeliner, men det snakker vi ikke om. :S

 59. Mit første minde er helt sikkert Golden K.A.O.S parfumen. Jeg fik den i fødselsdagsgave af min far et år, fordi jeg havde gået og drevet ham til vanvid med al min snak om, hvor god den skulle være og, hvor meget jeg virkelig ønskede mig en. Og siden da har GOSH bare været et af mine ynglingsmærker. 🙂
  Held og lykke til alle sammen.

  Mail: Kamilla.Nielsen@hotmail.com

  // Kamilla

 60. Mit første minde er deres øjenskygger i pulver format, til når vi skulle til halbal og gi’ den gas 😉
  Tak for en dejlig giveaway!

 61. Puhaaa….. vildt fede ting, men mit første minde.. det er jo længe siden.. ha ha..
  Jeg tror det var en eyeliner jeg fik i fødselsdag i mine teenage år.. og siden har jeg stort set kun brugt Gosh eyeliner…. 😀

  Jeg er ikke typen der bruger vildt meget makeup, og er heller ikke specielt godt til at ligge det, men det er nu sjovt engang imellem alligevel…

  Jeg følger dig i forvejen.. 😉

  Knus Jeanette Henriksen

 62. Mit første GOSH minde er den knaldrøde lak Lambada 🙂 Jeg var måske en 13 år og jeg ville så gerne have en knaldrød lak, og så endte valget på GOSH, som jeg senere har fundet ud af, var et udemærket valg. Min kærlighed til GOSH voksede kun derfra. Et par måneder efter stod jeg i Magasin i Rødovre centeret og købte en Velvet Touch Eyeliner i sort og en matchende læbestift til min elsker neglelak, da Lambada jo også findes til læberne.

  Siden da har jeg udvidet både min makeup og neglelak samling adskillige gange med GOSH, og min kærlighed til deres Velvet Touch Eyeliners er uendelig <3

 63. Mit første minde med Gosh er deres øjenmakeup, specielt øjenskygger i heftige farver tilbage i slut firserne eller begyndelse af halvfemserne.

 64. Ungdommens make up.. Lilla og lyserøde øjenskygger.. og blå mascara.. Åh gisp..

 65. Fuuuuuck det går lige op for mig at det var MUSK!!! Det var bare MUST HAVE…. og jeg brugte den i flere år. Muligvis er det derfor jeg har et ambivalent forhold til den idag… jeg misbrugte den jo helt :p Og alligevel vækker den mange gode minder <3

  Følger dig allerede på Bloglovin' & FB 🙂

  Kh

  Maria Seidelin

 66. Det var faktisk kun sidste år da Holographic Hero kom at jeg fik mine første produkter fra Gosh. Jeg startede ud med 6 af deres neglelakker (bla HH), fordi der var tilbud :b

 67. He he Gosh var jo det store mærke da jeg var ung 🙂
  Tror det første jeg ejede og var absolut favorit var koboltblå mascara og streg puha godt man voksede fra det 😉

 68. Mit første minde er deres deo serie “summer, autum, winter og spring”. Tror faktisk min mor har en stående 😉

 69. Mit første minde er deres deodorant og parfume – Nothing 😉 Hvem husker ikke tv-reklamen 😉

  Virkelig lækre lakker du har fået med hjem – jeg krydser fingre.

 70. Mit første minde er om effectpowders.. Og hvor meget de sviner ud over hele badeværelset…

 71. Mit første minde med Gosh er helt sikkert også Kaos deodoranterne som min barndomsveninde siden jeg var 4 år gammel havde. Den hvide med blå på. Ih det er sjovt at tænke tilbage på! 🙂

 72. Mit første minde om Gosh må være det der er nævnt i forvejen, nemlig musk oil no 6 🙂 Kan huske at der var flere kvinder på min mors alder der brugte den som deodorant, og brugte den også selv et par år i folkeskolen (har nogle meget levende minder fra omklædningsrummet i svømmehallen, de andre brugte Date deodoranter) 😀

 73. Jeg husker GOSH for alle deres dejlige farver på deres øjenskygger og så er det bare et rigtig dejligt mærke, som jeg har hørt ikke tester på dyr! 🙂

  Melina / mullesminiblog.blogspot.com / mullemulle@gmail.com

 74. Mit første minde om Gosh må havde været, da jeg var omkring 13 år, hvor jeg begyndte at gå med deres eyelinere 🙂

 75. Jeg husker Gosh for deres neglelakker – Mine første. Det var en lilla farve der hed Petroleum, og en sort. Jeg var en glad lille pige, haha 🙂

 76. Gosh har inte (och finns fortfarande inte) som Make Up-märke hos oss i Sverige men deras muskolja kommer jag ihåg från tidig ungdom. Jag är en av de som inte kan känna lukten av musk-dofter alls så jag fattade aldrig varför alla var så förtjusta..

 77. Skøn giveaway!! 😀

  Mit første minde med GOSH, er (som du også nævner i videoen) min første “parfume” KAOS. Husker tydeligt den blå og hvide flaske, og den duft, som jeg den dag i dag, forbinder med min teenagertid :)(må indrømme at det ikke er mere end halvt år siden, at jeg liiiige skulle dufte til den inde i en butik – bare lige for at mindes om “dengang”)

 78. Mit første minde med Gosh, er da jeg havde fået en øjenskygge fra Gosh. Jeg var kun 12-13 år og havde aldrig brugt make-up, så vi endte begge to med at være helt sølv rundt om øjnene – Gode minder 😉

 79. Mit første minde om Gosh, må så absolut være Musk Oil deodorant:0) Der var ikke mange af dem jeg gik i skole med, der ikke brugte den. Kan stadig fornemme duften af den:0) Hver gang jeg ser den i Bilka el. en af de andre butikker der sælger den tænker jeg tilbage til min folkeskole tid;0)
  Super lækre lakker de laver nu, helt perfekte til nye minder om Gosh<3

 80. Det er faktisk kun ca. 2 år siden, da jeg fandt en af min mors gamle Gosh lakker. Jeg blev helt forelsket i den, og jeg gik straks ud og købte en ny, fordi den anden var ret tyk. Men på en eller anden måde har jeg kun 8 eller 9, ved ikke hvorfor jeg ikke har købt flere, når de jo ikke er så dyre. Men så kan jeg jo håbe, at jeg måske vinder nogle her…:D

 81. GOSH var mit første kosmetik mærke i de første af mine teenageår. Deres eyelinere hittede stort hos mig, og jeg begyndte at samle på dem! Af en eller anden sjov grund, så var den grønne farve min favorit, selvom jeg aldrig gik med noget andet grønt. Men nu er jeg gået fra dem frem til deres lakker, og dem du viser frem er godt nok flotte! Krydser fingre 🙂 jeg følger dig på Bloglovin nu.

 82. Mit første minde om GOSH er, at mine 3 ældre søstre brugte det meget, men jeg fik ikke lov til at låne, fordi jeg var for ung 🙂
  Men en dag, da jeg var konfirmeret og gammel nok, købte jeg en eyeliner, der var grøn med glimmer i, og den var SÅ smuk – ville faktisk ønske at de stadig producerede dem… 🙂

 83. Mit første minde om Gosh, er som du også siger, de diamantformede/”fladtrykte essie” falsker. Det var nok en af de første lakker jeg fik for ca. 10 år siden. Min farmor, der betød meget for mig, gav den til mig og den ligger stadig trygt i neglelak kassen, på trods af at den er blevet en anelse (læs meget) tyk, men den skal gemmes! 🙂

 84. Mit første minde om GOSH må være helt tilbage til K.A.O.S det er det der lige kommer frem når jeg tænker GOSH. Men siden da har GOSH da fyldt en væsentlig del i Make-up kassen 🙂

 85. Mit første minde om GOSH, var en af deres gamle lakker, som var den der startede hele min glæde omkring neglelak 🙂 Den ligger dog stadig i en kasse, med ting der ikke må smides ud, selv om der kun er en bundslat tørt neglelak tilbage 🙂

 86. Jeg har faktisk aldrig interesseret mig for skønhedsting og gået op i mærker, før de seneste 5 års tid. Tænkt jeg skulle fylde 30 år inden det fangede mig 😮
  Men Gosh signalerer “80’erne” for mig. Jeg kan godt mindes at have set deres skønhedsprodukter rundt omkring hos veninderne dengang.
  Nu til dags er det kun deres lakker jeg køber. Og dem man kan vinde her er jo super fede!!! :p

 87. Halløj 🙂
  Det første, jeg kan huske om Gosh er en duft de lavede, der hed (eller hedder?) “Nothing”. Jeg syntes, at det var supercool, at hvis nogen spurgte hvilken duft man havde på, så kunne man nærmest henkastet svare: “That’s nothing”! 😀 Den fik jeg også i gave et par juleaftner i træk 🙂

 88. Mit første minde om Gosh er fra 4-5 år siden, hvor jeg skulle bruge en guld neglelak. Jeg anede intet om neglelakker på det tidspunkt, så jeg smuttede ind det sted, hvor jeg vidste at jeg kunne købe den slags: Matas. Dilemmaet kom så nu at Matas på det tidspunkt kun havde 2 guld neglelakker, selvom at det var lige op til nytår og alt muligt… Den ene var lidt fesen i farven, så valget faldt på den anden, som så var fra Gosh, og lige siden har jeg sukket over deres fantastiske udvalg af farver 🙂

 89. NOTHING 😀 og den evigt glade mand, der sprællede frem i fuld nøgenhed 😀

 90. Mit første med minde fra gosh er faktisk med en neglelak. Skrigene pink, både min mor og søster hadet den. Fordi den var så skrigene. Jeg gik med den hele tiden :b.

 91. mit første minde.. det må være da jeg sammen med en veninde skulle prøve make up for første gang mens vi stadig var relativt små. vi lignede klovne! det var de der trio øjenskygger, og farverne var vidst gul, blå og grøn.. gys!!!! 😀

  det værste var, at vi rent faktisk gik udenfor mens vi så sådan ud..

 92. Mit første GOSH-minde, må være en creme min mor brugte den gang jeg var lille. Jeg husker ikke mere om det, end at jeg oooofte stod og beundrede det når hun pyntede sig foran spejlet om morgenen (;

 93. Helt klart Nothing parfumen for efterhånden mange år siden. Den stod på hylden mange år i træk, og har ligget under mange juletræer 🙂
  For nyligt er mit bedste minde at jeg lige har fået en Gosh Guld-Cracle neglelak, og den er da bare for fed. Så GOSH – Det holder 🙂