Chanel Malice

Heeej 🙂 Tænkte jeg lige måtte stikke jer en Chanel for at i ikke falder helt i søvn hvis i kigger forbi jævnligt, hvilket i selvfølgelig gør 😛 Der har nok mest været gang i facebook/instagram det sidste døgns tid, så til jer der ikke følger med der så laver jeg en opsamling med GOSH nyhederne her også, så i ikke går glip af det 🙂

Nå men lakken må jeg jo nok også lige sige noget om 😉 Det er en instant classic og var dermed også stort set revet væk, næsten lige så hurtigt som den kom sidste vinter og det forstår man jo godt 🙂 Den er virkelig pæn, som i virkelig virkelig virkelig pæn 🙂 Den dækker egentlig fint ved et enkelt lag, men har her to lag på alle neglene, bare for at jeg gerne vil have den så fin som muligt. Forståeligt right? Ehem.. se lige bort fra fingeraftrykket på flasken 😀 Nå fik i fat i den eller går i nu og sukker efter den? Chanel Malice

10 comments

  1. Den farve – åh jamen, så smuk, så smuk. Desværre har jeg dårlig erfaring med holdbarheden på Chanels neglelakker 🙁

    1. Ej det er da ærgerligt :& Synes ellers de har en ret god holdbarhed. Men det er ikke første gang jeg hører det må jeg nok indrømme 🙁

    1. Ej øv 🙁 Men du kunne ikke bruge den du fandt der var dupe måske? Eller skal det være den her? 😉 (kan udemærket forstå dig hvis det er tilfældet ;))

    1. Hov jeg beklager meget at jeg har misset din kommentar 🙁

      Jeg køber dem skam bare i Matas, så ik så meget hokus pokus der 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.