Fancy Friday – Sideway manicure

Denne uges Fancy Friday byder på en sideway manicure, som så er blevet til nedenstående. Jeg har brugt Depend 379 som basefarven, altså den støvede lilla og ovenpå den har jeg så lagt Depend 376. Er blevet ret godt tilfreds med resultatet i den her uge.. meget mere end i sidste uge.. Men ok der skulle vidst ikke så meget til 😛   I næste uge er temaet “Lilla is Lovely” … så gætter på der er frit slag med lilla! Woop, det kan jeg godt li, lilla er jo yndslingsfarven <3 Bumbum.. bare ikke at fotografere 🙁

Sideways manicure rijah

Sideways manicure rijahdk

Husk at tjekke de andre blogger damers bidrag ud 🙂

10 comments

 1. jeg elsker at du har lagt ‘linjen’ som base – det havde jeg slet ikke tænkt over ! 🙂 rigtig fine farver 🙂
  og ja, næste uger er der vidst ret frit :p

  1. Det var altså også meget nemt at gøre på den måde, heldigvis er det ret nem at frihånde en enkelt linje og så tage den derfra 😀

 2. utroligt som farver kan forstærke eller ophæve hinanden:P den coral har helt sikkert taget styrringen, så den lilla ser nærmest nude ud i forhold til, men så er det sjove ved sådan en mani vel at gå og prøve at fokusere den lilla mere frem i sin bevidsthen så man ser farverne rigtigt på neglen:) Det synes jeg i hvert fald er sjovt
  Farverne ser også lækre ud. Jeg ejer meget få depends men er du glad for alle dine?

  1. Ja, jeg synes det er lidt morsomt at lege med farver på den måde 🙂

   Uhm nu er det ikke fordi det er dem jeg lige hiver frem hver dag, men jeg har jo prøvet hver og en og er for det meste altid tilfreds med dem 🙂

 3. jeg havde aldrig kommet på at kombinere de to farver men det fungerer jo virkelig godt sammen 🙂

  1. Ja det overraskede mig også en del 😀 Men tænkte det ville være sjovt at prøve en lidt neutral farve og se hvordan det ville være med den korale, og det virker jo overraskende godt, heldigvis 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.