GOSH Frosted Gold

Jeg har selvfølgelig prøvet de nye lakker fra GOSH, så i kan få et glimt af hvad der kan vindes, ikke dem som vinderen får selvfølgelig men et sæt jeg har fået til mig selv 🙂 Vi starter ud Frosted Gold som er den ene af de to tekstur lakker. Den har et mat sandet look når den tørrer og den dækker ved et enkelt lag og er vildt nem at lægge på neglene. Virkelig lækker!

Husk at deltage i giveaway om denne lak og de 4 andre nye lakker fra GOSH lige her 🙂

GOSH Frosted GoldGOSH Frosted GoldProduktet var en gave ifbm. med event

13 comments

    1. Den tørrer ret hurtigt 🙂 Det gør de fleste af de her tekstur lakker heldigvis 😀 Den sølv må du vente med til i morgen 😛

  1. Jeg har haft min på i 4 dage nu! Der er minimalt slid på spidserne, ingen chipning og den er stadig super smuk! Jeg er virkelig fan! Lak holder ellers sjældent mere 2 dage på mig 🙂 Overvejer at gå direkte tilbage til den sølvfarvede igen :p

    1. Nej den har jeg desværre ikke 🙁 Så det kan jeg ikke lige udtale mig om. Ja de er virkelig nogen flotte lakker de har fået lavet 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.