GOSH Frosted Silver

I dag får i så GOSH Frosted Silver, den anden af teksturlakkerne. Virkelig pæn lak også, dækker også rigtig fint ved et enkelt lag og er meget nem at fordele udover neglen. Tørretiden er i øvrigt ret kort, glemte jeg vidst at nævne med den anden 🙂 Så både denne og Frosted Gold har overrasket mig positivt. De andre tekstur lakker jeg har prøvet er fra OPI og China Glaze. De var også helt fine, men synes nu at de her er meget nemmere at arbejde med og disse dækker meget bedre ved et lag 🙂

Husk at deltage i giveaway om denne lak og de 4 andre nye lakker fra GOSH lige her 🙂

GOSH Frosted SilverGOSH Frosted SilverProduktet var en gave ifbm. event

 

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.