GOSH Denim Delight

I dag så får i så GOSH Denim Delight 🙂 Jeg er helt vild med den her! Jeg tror at mit efterår bliver rigtig meget præget af blå lakker, ikke fordi det er en decideret efterårsfarve, men synes bare den er så fed og passer ind det hele lige nu og i hvert fald et par måneder frem 😀 Jeg har her to lag på hver negl, men et enkelt lag, lidt tykt lag dækker også fint. Hvad synes i om den? Er i ligeså solgt som mig? 😀

Husk at deltage i giveaway om denne lak og de 4 andre nye lakker fra GOSH lige her 🙂

GOSH Denim DelightGOSH Denim Delight

Produktet var en gave ifbm. event

11 comments

  1. Waow det er en virkelig flot farve. Jeg har lige købt en grå farve fra samme kollektion men tror jeg skal lure lidt på den der også!!

  2. Støvede blå farver er bare super flotte. Den her minder mig en del om Nubars Boyfriend Jeans eller Chanels Blue Boy – selvom de måske ikke er heelt ligeså støvede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.