Fancy Friday – Accent negl

SÅ er det søreme fredag igen.. vildt det sådan sniger ind på en hele tiden 😛 Ugens tema lyder på en accent negl og det betyder egentlig bare at en af neglene, typisk ringfinger neglen, skal se lidt anderledes ud end de andre gør. Det her er så min fortolkning, et waterfall design, som så er omvendt på ringfinger neglen, synes dog det er blevet lidt for udtværet der i forhold til de andre, men nu er det også mit allerførste waterfall forsøg, så det kan jo ikke forventes at blive perfekt, heller ikke når man laver så noget i hånden.. ikke fra min rystende hånds side i hvert fald 😀 Nå men det er meget simpelt og virkelig flot synes jeg .. dog er der lidt meh nede ved negleroden som jeg gerne ville have rettet op på, men det havde jeg desværre ikke tid til at fikse 🙁 Men udover det er jeg faktisk ok tilfreds 🙂

Fancy Friday Accent nail

Farverne jeg har brugt er Kure Bazaar Turkoise og Caicos og China Glazes Escaping Reality, hvilket faktisk også var den pinke jeg brugte til reverse gradient i sidste uge.. Den er overraskende god til det hele 😀 Det skulle ikke undre mig om den dukker op igen i en anden fancy friday 😉Fancy Friday Accent nail

Husk at tjekke de andre blogger damers bidrag ud 🙂

19 comments

  1. Det ser altså lækkert ud det der!
    Har faktisk lige selv lavet lidt ala det samme igår – og det er ser jo MEGA godt ud i forhold til det faktisk ikke er så svært at lave 🙂

    1. Tak, blev også mere og mere glad for at se på det efter et stykke tid.. Det funker i hvert fald rigtig godt med farverne 😀 Lige præcis, det er virkelig nemt 😀

  2. Det er nogle fine farver sammen – jeg har netop også lavet en vandfalds-mani (som jeg viser på bloggen en af de kommende dage), som jeg også selv blev super tilfreds med. Det er bare virkelig en god måde at lave noget let og spændende nail-art 🙂

    1. Ja jeg er også ret overrasket over hvor fint det egentlig fungerer sammen 😀 Tror nu også det er fordi den pinke er lidt henad i det lilla pga. de andre farver. Ja det var ret nemt og heldigvis blev resultatet jo helt ok 😀

  3. De er blevet rigtig flotte, jeg har også lige forsøgt mig på waterfall mani. En virkelig flot mani må jeg sige og dit første forsøg er blevet rigtig godt! 🙂 Flotte farver du har valgt at sammensætte 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.