Bio Sculpture Neglelak 102 Neon Pomgranate

Bio Sculpture er nok mest kendt for deres gel system, ikke så meget af mig selv dog, da jeg ikke rigtig går med gel lak, så for mig var mærket et nyt bekendtskab. Jeg tror nu også det er relativt nyt at de også laver neglelak farver. Jeg har været så heldig at få tilsendt to farver som jeg kan vise jer 🙂 Tænkte jeg ville starte med denne i anledning af Lyserød Lørdag, som jo var igår 🙂 Det er en virkelig flot neon pink. Den dækker ved to lag, som også er hvad jeg har på her på billederne 🙂 Den minder i øvrigt rigtig meget om Barry M’s Neon Pink, som jeg også er helt vild med 😀 Hvad synes i om den og husker i også at støtte op omkring Lyserød Lørdag? Jeg plejer løbende at støtte med omkring 500 kr. årligt. Det er en vigtig sag som nok berører alle på den ene eller anden måde, stort som småt 🙂

Lakken kan i øvrigt købes på Samedic.com og på diverse klinikker rundt omkring i landet 🙂

Bio Sculpture Neon Pomegranate

Bio Sculpture Neon Pomegranate

anmeldelse2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.