Fancy Friday – Saran Wrap

Så er det fredag igen og ugens emne byder på Saran Wrap nailart. Jeg måtte lige på youtube og se hvad det var for noget og så gik jeg ellers i gang. Har også optaget en video om det, den her gang til jer. Så kan i se hvordan jeg gør det.. om jeg gør det rigtigt er jeg ik helt sikker på 😛 Beklager jeg i øvrigt får kaldt IsaDora lakken for Black Leather når det er Gothic Black.. Men de ligner hinanden jævnt meget 😉 Glemte lige at nævne i videoen, at jeg selvfølgelig er startet ud med at lægge basecoat på neglene, det kan vel også anes lidt de skinner 🙂

Saran Wrap Nails

Husk at tjekke de andre blogger damers bidrag ud 🙂 Klik på den blå mand hvis i ikke kan se links 🙂

7 comments

    1. Ja jeg har set det, men tænkte jeg ville vise det alligevel, kan jo ik altid vise ting der bare fungerer 😛 Synes faktisk heller ikke at hendes er så pænt igen, tror generelt at jeg bare ikke kan li effekten 😀

  1. jeg prøvede også med en lyserød holo først og en lilla øverst. blev rigtigt flot men solen gad bare ikke være med til den omgang fælles fredag:P det var nederen men med blits så man kunne se det blev det fantastisk, bare grimme billeder:)

    1. Skulle måske også have testet det først, men tænkte nej nu får i det fandme.. Det går ik alting bare er perfekt hver gang det vises 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.