Fancy Friday – Ikat

Det er fredag, jeg har fri, skal dog ordne vasketøj og så byder ugens emne i Fancy Friday på ikat inspireret design på neglene. (Se her hvad det går ud på) Det kan jeg godt sige jer… det er not easy på kort ikke særlig brede negle, der er ikke meget plads til at lave det på 🙁 Kan godt afsløre jeg har været ude i 7 forsøg, før jeg bare var en lille smule tilfreds og er det jeg altså stadig ik, men nu havde jeg ik tid til at prøve mere 😛 Tror generelt ikke jeg er særlig meget fan af så noget frihånds nailart, jeg stinker nemlig til det 😛 Nå men i får så min version af ikat negle. Men først lige et billede af de farver jeg har brugt 🙂 Basefarven er Orlys Snowcone, den hvide OPI Alpine Snow, den pinke Coquette Cutie og den sorte Rimmel Black Cab 🙂 Jeg har i øvrigt brugt en nailart pensel til det hele pånær basen, tror dog jeg skal have investeret i nogen deciderede nailart lakker, da det gør det lidt nemmere at lave 🙂 Nå hvad synes i så, ligner det bare en lille bitte smule eller er det way off? 😀

Rigtig god weekend 😀

IMG_3708

Ikatnails

ikatnails2

ikatnails3

Husk at tjekke de andre blogger damers bidrag ud 🙂 Klik på den blå mand hvis i ikke kan se links 🙂

10 comments

  1. Hold da op, jeg synes du er sluppet godt fra det. De er da helt vildt flotte:-)Jeg kan slet ikke sådan noget frihånds nailart så jeg holder mig til en gang folie eller kugler eller en graduate når det virkelig går vildt for sig!

  2. Super flotte 🙂 Og jeg må sige farverne er super flotte sammen..(Du vil opdage, at jeg har lavet nogle i samme farver !! Uden at have set nogen af I andres billeder først!!) De er rigtig flotte lavet. Det bliver aldrig min favorit, fordi jeg ikke er god til sådan noget småtteri heller 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.