Essie Winter Collection 2013

Den næste kollektion fra Essie, er en vinter een af slagsen. Den er så desværre først i butikkerne i Januar 2014, men så har vi jo lidt at se frem til efter jul også 🙂 Den består af 6 farver som i kan se på billedet. Intet nyskabende, men ikke desto mindre et par flotte farver. Jeg glæder mig især til Sable Collar(rødbrun) og Toggle to the top(rød glitter)! Hvad siger i, er der nogen af dem i ser frem til? 🙂

essie winter collection 2013

essiewintercollection13

Husk min YouTube giveaway 🙂

8 comments

 1. Jeg er normalt en meget stor Essie-fan. Jeg synes de er nemme at påføre, holdbarheden er ok og farveudvalget er flot. Jeg synes dog de er en smule kedelige i deres efterårs- og vinterkollektioner. Ikke at farverne i sig selv er kedelige alle sammen, men de ligner bare noget man har set en del tidligere, både hos Essie og hos alle andre. Jeg synes både Sable Collar og parka Perfect ser ud som farver for mig, men det er svært at se hvor meget de adskiller sig fra dem jeg i forvejen har. Jeg sidder fx lige nu med Cashmere Bathrobe på neglene og den er jeg vældig glad for med den diskrete glimmer i det grå men det er svært at se hvor meget den adskiller sig fra Parka Perfect. Men jeg glæder mig altid til Essies kollektioner så nu må vi se:-)

  1. Jeg kan helt sikkert godt sætte mig ind i hvad du mener med at man har set det før, men det er jo desværre de samme farver der for det meste følger med årstiderne. Der kunne man måske godt savne lidt at de er ligeglade med det hele og bare smider nogen fede lakker på gaden, som er tidsløse, fremfor årstidsbestemte 😀

 2. Jeg synes, at det er en fin vinter-kollektion. Essie er af en eller anden grund blevet mit yndlingsmærke i neglelak, hvorfor ved jeg ikke helt – men det er i hvert fald Essies kollektioner, jeg ser mest frem til og Essie-lakker, som jeg har flest af.
  Jeg ser især frem til Toggle to The Top – som er på vej til mig med posten. Og det er netop dét, jeg synes er ærgerligt ved Essies kollektioner – at en åbenlys vinter/jule-kollektion først er i butikkerne så sent i Danmark, som gør at de kunder, der virkelig ser frem til Essies nyeste kollektioner er nødt til at købe dem fra udlandet. Det synes jeg er ærgerligt. Men sådan er det jo nok at bo i lille Dk.

  1. Det er altså også på min top3 efterhånden.. De laver bare nogen rigtig fine farver og ikke mindst holdbare lakker. Kunne ikke være mere enig, vi er virkelig uheldige at bo i lak u-land 🙁

 3. Ligner “Toggle to the top” ikke “Leading Lady” fra sidste år utroligt meget? Flot, men umiddelbart meget magen til. Denne ville ha’ været perfekt her til jul.

  1. Ja og det gjorde de igår her…. 😮 Men har ikke haft tid til at kigge nærmere på dem faktisk, men der skal i hvert fald nok komme billeder op 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.