piCture pOlish Imperial

For et stykke tid siden ledte piCture pOlish efter bloggere til at lave reviews af deres lakker og tænkte jeg ville prøve lykken og skrev til dem, og søreme om jeg ikke kom igennem nåleøjet 😀 Så jeg har 4 lakker fra piCture pOlish til jer over de næste 4 uger, og vi starter ud med denne skønhed som søde Jeanette der står bag The Swatchaholic har mastermindet! 😉 Jeg har altid været stor fan af The Swatchaholic så at hun lige netop fik en lak ud da jeg skulle til at reviewe lakker for piCture pOlish var perfekt timing. Jeg måtte nemlig selv vælge en lak og resten var vidst valgt ret random, eller gætter på de er nye farver, men ellers ret tilfældigt.

Nu til lakken 🙂 Basen er en lilla neon, og så er der tusind ting i gang i lakken udover det. Bla. guld glitter og bitte små pink/blå  flecks. Den er rimelig svær at fotografere, bare det at fange farven korrekt er nærmest umuligt. Den er lidt varmere i den lilla farve irl, end hvad jeg viser her. Hver negl har to lag på og der er ingen topcoat på. Jeg har aldrig prøvet nogen af piCture pOlish lakkerne før, så jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle forvente, men må sige at jeg ikke er blevet skuffet. Lakken her var rigtig nem at arbejde med, dog skal den have et godt ryst inden man påfører den. Jeg er i øvrigt helt vild med den her farve og tror det var nok noget lignede jeg ville finde på hvis jeg fik chancen 😉 Jeanette skal i hvert fald have et stort tak for at komme på sådan en vidunderlig lak <3

Lakken kan købes på picturepolish.com.au

English recap: A while back piCture pOlish was looking for bloggers to review some of their polishes, I applied and was lucky enough to get selected to do 4 reviews of their colors 🙂 So for the next 4 weeks I have 4 piCture pOlish’es for you! One of them is this wonderful color that sweet Jeanette from The Swatchaholic created. It’s absolutely gorgeous, but a real pain to capture on camera, but I have tried my best 😉 I have two coats on every nail here and no topcoat. Its a neon base color with so much going on in the bottle, among those gold glitter and tiny pink/blue flecks! I LOVE IT! I think this would be very similar to a color I would think of if I ever were to make a color of my own 🙂 Thank you so much Jeanette for creating this amazing color <3

piCture pOlish Imperial

piCture pOlish imperial

PicturePolishImperial

anmeldelse Product is provided for review

3 comments

  1. LIKE LIKE LIIIIIKE!!
    IIh, elsker ALLE min PP lakker også! de er SÅ fantstiske 😀 Bare træls de er så pokkers dyre :-((((

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.