Fancy Friday – Genskab en andens manicure

Bum, så det fredag og der er gået 5 dage af min ferie allerede, æv! Går altså for hurtigt så noget 🙁 Nå men denne uges tema går på at skulle genskabe en andens manicure. Jeg spurgte lidt på bloggens facebookside til et par forslag. Omend ganske interessante, så faldt jeg selv over en jeg synes lå nogenlunde inden for det felt, hvor min tålmodighed befinder sig, så det blev altså til The Nailasaurus Galaxy Nail art, mest fordi hun har lavet en tutorial til det, så bliver det jo næsten ikke nemmere 😛

Hendes udgave ser sådan her ud, meget vellykket pastel galakse 😀

Pastel Galaxy Matte

Først får i lige en oversigt over de lakker jeg brugte Orly GumdropOrly Lemonade, Barry M Pale Blue, Essie Nice is Nice,  Fnug Killer HeelsOrly Halleys Comet og så er der brugt Poshe og essie Matte about you til slut.

IMG_3977

Og min udgave ser så sådan her ud, meget lidt vellykket næsten pastel galakse der mere ligner et spil kryds og bolle… 🙂 Det dersens frihånds nailart dur jeg bare ikke til. Hvordan synes i jeg har klaret at genskabe en andens manicure? 😀 Glæder mig til at se hvad de andre finder på 🙂

galaxynails

galaxynails2

Edit: Har lige opdateret med et billede hvor lyset er lidt mere ala Nailasaurus billede 🙂

foto

Husk at tjekke de andre blogger damers bidrag ud 🙂


10 comments

  1. Jeg synes det er et rigtig godt forsøg. farverne og det overordnede udtryk matcher virkelig godt. At dine stjerner og dots står lidt mere uskarpt handler om at det er supersvært at tegne i frihånd og det ødelægger ikke det overordnede udtryk. Jeg troede faktisk at originalen var lavet med skabelon fordi den står så skarpt – alternativt lavet med det hvide oven på topcoat.

  2. Jeg synes nu, at det er gået helt okay. Det er jo ikke helt nemt at tegne… Og dine gule området har måske for “skarpe kanter”. Men alt i alt fine negle! 🙂

  3. Jeg synes da, at du er sluppet virkelig godt fra det!! Jeg kan godt se, at det ikke ligner den oprindelige helt – men jeg synes, at din mani er virkelig flot alligevel 🙂

  4. det er da ikke helt ringe 😀 galakse manicurer synes jeg er noget af det sværeste – selvom de alle får det til at se så nemt ud

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.