Chanel Spring 2014 neglelakker

Så er der lidt nyheder på lak fronten fra Chanel. Nemlig Spring 2014 kollektionen som dog kun har to nye neglelakker, da Ballerina, en meget fin sart pink, har været ude før. De to nye farver er 603 Charivari, som umiddelbart ligner en rigtig flot mørk lilla og 605 Tapage, som er en rød creme lak.

Spring 2014 farverne byder altså ikke rigtig på noget nyt og overdrevet vildt spændende, ikke desto mindre skal jeg helt sikkert have fat i i hvert fald Charivari 🙂 De skulle være i butikkerne i Januar, men det er jo aldrig helt til at vide! Men skal nok opdatere når/hvis jeg finder en lidt mere specifik dato 🙂 Nå hvad siger i så til dem? 🙂

Se i øvrigt resten af Chanel Spring 2014 kollektionen på iambeautygeek.com

Ballerina, Charivari og TapageChanel-Spring-2014-nails_Chanel-Ballerina-167-nail-colour_Chanel-Charivari-603-nail-colour_Chanel-Tapage-605-nail-colour

Foto: iamabeautygeek.com

14 comments

  1. Ballerina er jo min all time favourite nude/pink og jeg tænker egentlig at jeg må have mig en ekstra. Bruger ikke den jeg har så meget, fordi jeg er bange for at bruge den op… Haha. Dumt, men sådan er det.

    1. Hmm det tror jeg altså ikke, alle steder hvor man kan læse om forårs kollektionen er det Ballerina der er nævnt, så mon ik det er den? 😀 Men ja det må vi jo bare se hvad det er der bliver spyttet ud 😛

  2. Jeg er skuffet. Ballerina er alt for sheer til min smag. Den dækker ikke uanset, hvor mange lag man bruger. Skal se nærmere på Charivari, men den lugter umiddelbart ret meget af Provocation…

    1. Ja det tænkte jeg også, den er desværre ikke blevet sammenlignet med den endnu, så ka ik sige hvor tæt på den er. Men mit umiddelbare gæt er at Provocation er lysere og mere rødlig i det. Når jeg lige sammenligner mine negle, som har Provocation på lige pt. med billeder på nettet 😀

  3. Ah, ret enig med dig – ikke rigtig lakker der går over i historien denne gang. Synes de ligner de andre for meget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.