piCture pOlish electric blue

Den anden lak jeg har fået fra piCture pOlish er electric blue. Det er en helt vildt flot mørkeblå med en smule shimmer i. Det er ikke en fuld igennem metallisk lak, men heller ikke en creme lak. Vil sige en god blanding af de to. Den lægger sig rigtig pænt på neglen og kan fint bruges med et enkelt lag. Jeg har dog for kameraets skyld brugt to her.

Hvis jeg skulle sammenligne den med en anden farve, så er vi helt klart ud i noget Chanel Blue Satin, dog er den her lidt lysere end Chanel’s og der er en smule mere shimmer i electric blue. Den her er simpelthen så flot og den er også basefarven for de galaxy nails, som jeg har lavet til Fancy Friday i morgen 🙂 Så glæd jer til dem!

Lakken kan bla. købes på picturepolish.com.au

Electric Blue

piCture pOlish electric blue1
piCture pOlish electric blue
piCture pOlish electric blue
anmeldelse2

3 comments

  1. Den er helt vild flot. Blå lakker er afgjort det der dominerer min lak-samling. Jeg er vild med dem – især med lidt shimmer!
    Glæder mig til at se udfordringen i morgen:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.