Fancy Friday – Galaxy nails

Den kvikke læser har nok bemærket der også var galaxy negle sidste fredag.. Jeg læser som sagt ikke særlig tit forud på den næste uges udfordring, så blev mildest talt lidt overrasket da jeg opdagede det var galaxy negle i den her uge og ikke movember, som det er næste fredag, som jeg troede det var. Nå men man kan aldrig få for meget galakse på neglene, så det gør jo ikke spor. Så kan man jo også få prøvet teknikken lidt af. Specielt hvis man starter ud med at være tilfreds med resultatet, men ender med at synes det ligner et fly og dermed prøver igen. At de så stadig lidt ligner fly fremfor stjerner er der jo ik noget at gøre ved.. Practice makes perfect.. Især for dem der ik kan frihånds nailart 😛 Men altså det er klart en forbedring i forhold til i fredags 🙂

Første forsøg ser sådan her ud… Kan i se det fly der er på langemand.. det kunne jeg altså ikke kigge på i længden 😛 Basefarven jeg har brugt til begge er piCture pOlish electric blue og så har jeg ellers duppet de andre farver på med et lille stykke svamp og sluttet af med OPI Alpine Snow på første forsøg og hvid akryl maling på andet forsøg 😛

galaxy nailart

Så det blev til andet forsøg, stadig med lidt fly på, men knap så stort 🙂 Hvis jeg blive helt tilfreds så skal det nok være en blanding af de her to før vi er der 🙂

galaxy nails

1. forsøg
galaxy nailart
galaxy nailart

2. forsøggalaxy nailart eosm

galaxy nailartDette er så lakkerne jeg brugte, fra venstre mod højre;
Orly Its Up to blue, piCture pOlish eletric blue, Orly Halleys Comet, piCture pOlish imperial, Orly Goth, piCture pOlish metallic mush og Orly Snowcone. Disse er alle brugt til 2. forsøg. Til det første brugte jeg også 2 Kure Bazaar lakker, Turkoise og Caicos, udover disse.
galaxycrewet
Husk at tjekke de andre blogger damers bidrag ud 🙂


7 comments

  1. Ej hvor er de fine! Jeg har kun forsøgt mig med de mere farverige galaxy nails, hvor der er orange og sådan lidt forskelligt i, men jeg er vild med det er blå/lilla-look. Det må blive weekendens projekt! Håber bare jeg har de rigtige farver 😀

  2. de er superflotte! jeg synes du er sluppet rigtig godt afsted med begge par, men min personlige favorit er nr. 2 – de mørkeste. Det er helt ud som når man kigger op i en totalt stjernefyldt nattehimmel:-) jeg er helt vild med farverne – måske skulle jeg spotte en af de der DIY på galakser en dag:-)

  3. Ha ha – fly på neglene!! Jeg har overhovedet ikke lagt mærke til, at det kunne ligne fly – og nu ser jeg det bare hele tiden, også på de andres galakser! Men fedt at du har lavet to, når du nu ikke var tilfreds med den første. Jeg synes, at begge dine forsøg er fine, men jeg kan dog bedst lide nr. 2 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.