IsaDora Holographic Nails

Så er der nyt fra IsaDora. Der er nemlig holografiske glitter lakker på vej og hele 9 stykker af slagsen 😀 De ser rigtig fine ud og håber helt bestemt at jeg kan få fat i nogen af dem til at vise jer 🙂

Holographic_Banner_3
Holographic_Nails_x9
IsaDora Holographic Nails

Holographic_ColorsSamtidig kommer IsaDora også med en peel off base, hvilket gør  glitterlakker en del lettere at fjerne. De kan jo selvfølgelig bruges til alle glitter lakker og ikke kun IsaDora’s 😉 Prisen bliver cirka 69 kr for Peel Off Base og 79 kr. for lakkerne. De er i butikkerne fra uge 47.

PeeOffBas_695.tif

 

15 comments

 1. Lyder jo vildt smart med en lettere måde at fjerne glitterlak på, men er der noget om hvordan den virker? Er det en man putter på som base som så skulle gøre det lettere at fjerne lakken senere eller hvordan virker det?

  1. Ja det er fuldstændig som en basecoat 🙂 Den gør det bare så meget nemmere når glitter skal af igen 🙂 og så kan du bare pille hele lakken af i en stor flage, man kan også bruge trælim til samme formål har jeg opsnuset et eller andet sted 🙂

 2. Farverne er nok lige lidt for lyse til min smag, men de kan jo se anderledes ud på. Jeg er ellers rigtig glad for Isadoras lakker. De har nogle fede faver og er nemme at lægge med den brede pensel!
  Den der peeloff kommer til gengæld lige med hjem,. Jeg har en del af OPI’s sandlakker og de er fuldstændig håblæse at tage af, så jeg håber den kan gøre det letter.

  1. Hov kom til at svare på kommentaren ovenover til dig 😛

   Men ja den skal jeg godt nok også ha et par stykker af 😀 Så kan det være jeg bliver lidt gladere for glitter igen 🙂

 3. Åh nej, nu bliver jeg jo NØDT til at finde nogle af de lakker. Holografiske lakker bliver min ruin! Men en virkelig pæn ruin… ;P

  1. Ja helt vildt, mærket essence har haft det et stykke tid, men det forhandles jo desværre ikke i danmark, så der var isadora jo lidt smarte 😉

  1. Jeg tror faktisk ikke den vil fungere så godt igen, hvis jeg skal tage et gæt, er farven ikke så gennemsigtig igen, umiddelbart baseret på mine erfaringer med deres andre farver. Men selvfølgelig fedt hvis den kan 😀 Det skal i hvert fald prøves 🙂

 4. De havde ikke peel-off basen i Magasin kgs nytorv sidste tirsdag (en uge efter product launch) og typisk for alle make-up relaterede ekspedienter anede de ikke hvad jeg talte om. Så skulle stå og forklare, som jeg skal lige meget hvor jeg køber make-up. Det kunne være jeg selv skulle arb. der *haha*

   1. Nope, har lige kigget alle 112 Isadora produkter igennem – så må jeg jo på ebay og bestille Innisfree 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.