Ciate Caviar Manicure Luxe – Gleam

Ciate er lige nu ude med et lidt ekstra luksuriøst sæt af deres caviar manicure og varianten kalder de så Luxe. De fås i tre udgaver Gleam, Lustre og Smoulder. Kobber, guld og sølv, er vel nemmere at sige i det her tilfælde 😉 Dog synes jeg nu mit sæt, Gleam er mere guld agtig end kobber. Det første man umiddelbart bemærker er at selve æsken lige har fået et ryk op i pap-ligaen og er noget mere hårdfør end de æsker som de plejer at komme i. Også inde i æsken er det som lakken, kugler og den lille tragt lagt i, en velour agtigt beholder. Altså man fornemmer med det samme at det er lige det mere eksklusivt 🙂 Da jeg løftede flasken med de små kugler op, kunne jeg også mærke den er lidt tungere end den plejer at være. Hvilket selvfølgelig kommer af det er metalkugler som er brugt, frem for de kugler der plejer at være med, er gætter jeg på, plastik. Lakken der er med i mit sæt er i øvrigt Gold digga

Selve det med påføringen er ganske som det plejer, et lag og så ved nummer to lag, lav det lidt tykkere og hæld så kuglerne ud over. Et lille tip er dog at løbende hælde de små kugler tilbage i flasken, da det gør det noget mere medgørligt med små portioner frem for en ordentlig stak på en gang 🙂 En anden ting der er lidt anderledes er at med disse opfordrer de faktisk til at man lægger en topcoat på, hvor man med de andre varianter, helst ikke skal gøre det, da det kan trække farven af kuglerne. Men da der her er tale om metalkugler er der altså ikke noget farve der kan trækkes af 🙂 Det synes jeg absolut er et plus, da det gør hele manicuren det mere hårdfør og i den grad kan forlænge holdbarheden 🙂 WIN!! Kan i i øvrigt gætte hvilken negl jeg har lagt topcoat på?

Sættene er ude nu i bla. Magasin og Sephora og koster 195 kr.

Caviar_Manicure_Luxe_group

IMG_6748

IMG_6751

IMG_6754IMG_6785

anmeldelse2

4 comments

  1. De minder mig om de der sølvkugler, man kommer oven på konfekt… Tror ikke, jeg ville kunne gå med dem uden at have konstante chokoladecravings! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.