Julekalender 12. december: Vind lækker Herôme neglepleje & neglelak

logover

Regler: Hver dag i løbet af december vil jeg lave et indlæg med et eller flere produkter. For at deltage i lodtrækningen skal du udfylde rafflecopter formularen. Der kan du deltage ved blot at udfylde dit navn og email, og så kan du tjene ekstra lodder i puljen ved at udfylde de forskellige ting. F.eks. så kan du følge bloggen på bloglovin, følge med på facebooktwitterinstagram eller lægge en kommentar. Der vil være 1 vinder hver dag, medmindre andet er oplyst. De første 12 vindere vil blive udtrukket den 14 december og de resterende den 25 december, så du kan deltage i en eller alle låger, det er helt op til dig 🙂 Hvis du ikke kan se formularen så skal du disable eventuelle adblocks du har installeret 🙂

Dagens låge:

Her gemmer sig endnu et sæt Herôme neglepleje og lak 🙂 Det kan godt være at neglene lige nu har det godt, det har trods alt ikke været så voldsomme minusgrader endnu, men det kommer jo nok og så er det jo rart at være på forkant 😉 Exit Damaged Nails er en kur, som tager sig ekstra kærligt af beskadigede negle, f.eks efter fjernelse af kunstige negle. Plus Nail Hardener Strong som efterlader dig med stærke sunde negle efter 14 dages brug og ikke mindst den smukke røde W.I.C lak Amsterdam. Sættet har en værdi af 300 kr. 🙂

exitdamagednails

a Rafflecopter giveaway

Præmien er venligst sponsoreret af Herôme Danmark

55 comments

  1. Lækker præmie – lige noget jeg trænger til, da mine negle er forfærdelige! Så snart de bliver lange knækker de 🙁

  2. Uuhh går med så meget neglelak at mine negle er gule så jeg kunne godt have brug for lidt megleoile håber jeg vinder god jul til dig

  3. wow en lækker gave og vil blive i den syvende himmel hvis jeg vinder til mine negle som vil elske den præmie <3 <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.