Julekalender 19. december: Vind 3 Nilens Jord neglelakker

logover

Regler: Hver dag i løbet af december vil jeg lave et indlæg med et eller flere produkter. For at deltage i lodtrækningen skal du udfylde rafflecopter formularen. Der kan du deltage ved blot at udfylde dit navn og email, og så kan du tjene ekstra lodder i puljen ved at udfylde de forskellige ting. F.eks. så kan du følge bloggen på bloglovin, følge med på facebooktwitterinstagram eller lægge en kommentar. Der vil være 1 vinder hver dag, medmindre andet er oplyst. De første 12 vindere vil blive udtrukket den 14 december og de resterende den 27 december, så du kan deltage i en eller alle låger, det er helt op til dig 🙂 Hvis du ikke kan se formularen så skal du disable eventuelle adblocks du har installeret 🙂

Dagens låge:

Hvis i har været med fra starten så har i altså også set dem her en gang før og ja som jeg skrev, så kom det jo jer til gode, eftersom der er to heldige vindere igen i dag 🙂 Yep hver vinder får 3 lækre lakker fra Nilens Jord. Den fineste glikker lak, Glitter Rose, er rigtig god som et sidste strøg øverst på f.eks en flot koral farvet lak. Så er der også Dusty Petrol og Dusty Purple som er to virkelig flotte efterårslakker, dog kan de helt sikkert stadig kan bruges selvom kalenderen nu viser vinter (heldigvis er vejret ikke helt så meget med endnu) 🙂 Hvert sæt har en værdi af 300 kr. Held og lykke 🙂

nilensjord
a Rafflecopter giveaway

Præmien er venligst sponsoreret af Mildh Beauty Press

61 comments

  1. Sikke nogle skønne farver – særligt den fine lilla og den lille med glimmer!

    Krydser fingre.

    God jul!

    Kh. Stine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.