Julekalender 22. december: Vind IsaDora Holographic Nails & Peel off base

logover

Regler: Hver dag i løbet af december vil jeg lave et indlæg med et eller flere produkter. For at deltage i lodtrækningen skal du udfylde rafflecopter formularen. Der kan du deltage ved blot at udfylde dit navn og email, og så kan du tjene ekstra lodder i puljen ved at udfylde de forskellige ting. F.eks. så kan du følge bloggen på bloglovin, følge med på facebooktwitterinstagram eller lægge en kommentar. Der vil være 1 vinder hver dag, medmindre andet er oplyst. De første 12 vindere vil blive udtrukket den 14 december og de resterende den 27 december, så du kan deltage i en eller alle låger, det er helt op til dig 🙂 Hvis du ikke kan se formularen så skal du disable eventuelle adblocks du har installeret 🙂

Dagens låge:

I dag gemmer der sig et sæt af de nye holografiske lakker fra IsaDora, det drejer sig om Gold Digger og Silver Bling og ikke mindst deres nye Peel off base, som kan bruges under glitter lakker som disse, som så gør det umådeligt meget nemmere at få dem af igen 🙂 Sættet har en værdi af 237 kr. Held og lykke 😀

IsaDoraholographic
a Rafflecopter giveaway

Præmien er venligst sponsoreret af IsaDora

65 comments

  1. Jeg er med, og vil virkelig gerne vinde dette sæt 🙂
    Har desværre ikke vundet nogle af de andre pakker 🙁

  2. Nå, rafflecopter vil ikke lige virke idag, men nu får du i hvertfald en kommentar 🙂
    Isador come to me ♥️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.