Julekalender 23. december: Vind Ciate manicure sæt fra neglelak.com

neglelakcom
Regler: Hver dag i løbet af december vil jeg lave et indlæg med et eller flere produkter. For at deltage i lodtrækningen skal du udfylde rafflecopter formularen. Der kan du deltage ved blot at udfylde dit navn og email, og så kan du tjene ekstra lodder i puljen ved at udfylde de forskellige ting. F.eks. så kan du følge bloggen på bloglovin, følge med på facebook, twitter, instagram eller lægge en kommentar. Der vil være 1 vinder hver dag, medmindre andet er oplyst. De første 12 vindere vil blive udtrukket den 14 december og de resterende den 27 december, så du kan deltage i en eller alle låger, det er helt op til dig 🙂 Hvis du ikke kan se formularen så skal du disable eventuelle adblocks du har installeret 🙂

Dagens låge:

Så er det dagen før dagen, yay. For nogen den længste dag på året og andre, well, ja jeg har vasketid såeeh. Der er ikke meget hygge over idag! Men jeg synes vi nu alligevel skal fejre det med en låge i samarbejde med Neglelak.com. Den gemmer på 1 sæt Ciate Corrupted Neon manicure, Shout Out og 1 sæt Ciate Caviar Manicure, Black Pearls. 1 heldig vinder får altså muligheden for at få nogen rigtig fede festnegle! 🙂 Lågen har en værdi af 320 kr.

a Rafflecopter giveaway

Præmien er venligst sponsoreret af Neglelak.com

58 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.