Julekalender 24. december: Vind Essie Winter 2013 collection

logover

Regler: Hver dag i løbet af december vil jeg lave et indlæg med et eller flere produkter. For at deltage i lodtrækningen skal du udfylde rafflecopter formularen. Der kan du deltage ved blot at udfylde dit navn og email, og så kan du tjene ekstra lodder i puljen ved at udfylde de forskellige ting. F.eks. så kan du følge bloggen på bloglovin, følge med på facebooktwitterinstagram eller lægge en kommentar. Der vil være 1 vinder hver dag, medmindre andet er oplyst. De første 12 vindere vil blive udtrukket den 14 december og de resterende den 27 december, så du kan deltage i en eller alle låger, det er helt op til dig 🙂 Hvis du ikke kan se formularen så skal du disable eventuelle adblocks du har installeret 🙂

Så er vi allerede nået til den allersidste låge i år! Hold op hvor er tiden bare fløjet afsted! Som den altid gør 😉 Vil lige benytte den sidste låge til at sige tusind tak til alle der har deltaget og hvor jeg ked af at jeg ikke kan sende en gave afsted til jer alle! I har i hvert fald givet mig en rigtig stor gave ved at være så dejligt aktive og ikke mindst hvor har det været skønt at kunne få lov til at trække den ene lækre gave op af julegavesækken efter den anden. Det er bestemt noget som skal overvejes igen til næste år 😉 Så jeg håber selvfølgelig i bliver hængende, selvom der i skrivende stund er lidt under et år til det igen 🙂 Det er blevet til præmier for næsten 11000 kr. Det er altså helt vildt, jeg havde aldrig i min vildeste fantasi troet at det var muligt at få så mange til at lege julemand sammen med mig! Så tusind mange gange tak til alle sponsorerne af gaverne <3 Nå nok takketale, videre til dagens låge, hvis der overhovedet var nogen der har læst det her og ikke allerede har lagt deres lod 😉

Dagens låge:

Som den sidste låge i år så har jeg været så heldig at kunne udlove hele den nye Essie Winter 2013 collection, som rammer de danske butikker i uge 1 🙂 Så det kan måske være at de kan nå at lande hjemme hos den heldige vinder inden de er ude, så man kan føle sig lidt ekstra heldig 😉 Selve kollektionen har jeg vist jer på YouTube og forhåbentlig får jeg tid til at få den vist her på bloggen imellem jul og nytår. Sættet har en værdi af 599 kr.

essiewinter
a Rafflecopter giveaway

Præmien er venligst sponsoreret af Essie/L’Oréal

86 comments

 1. Ihh ville være SÅ lækkert at vinde. Krydser virkelig fingre. Har været en super lækker julekalender 🙂 Glædelig jul 🙂

 2. Sikke en lækker afslutningsgave – det er jo nogle vildt flotte farver! 😀

  Glædelig jul til dig og dine kære, Maria 🙂 håber I får en dejlig juledag!

 3. Jeg har læst hver og én linie du har skrevet og jeg vil også gerne sige dig stor tak for dit arrangement med daglige kalendergaver. Det er fantastisk at så mange leger julemand. Det er vi rigtig mange der nyder godt af (ihvertfald de heldige vindere).
  Flot kollektion, fantastiske flotte farver og super kvalitet 🙂
  Glædelig jul herfra

 4. Åh, shiiiit hvor er de flotte.
  Rigtig glædelig jul og sikke mange fine præmier, der har været. 🙂

 5. Elsker Essie, så ville være fantastisk at vinde. Synes klart det er et af de mærker som dækker mine negle bedst ved blot en påføring. Derfor krydser jeg fingre for at den havner under mig juletræ!

  Tak for en skøn blog og glædelig jul til dig og dine, samt alle de faste læsere 🙂

 6. Rigtig glædelig jul!

  Ville bare lige sige at jeg håber rigtig meget på, at dine skønne konkurrencer ikke fremadrettet vil være på rafflecopter. Jeg har kunne deltage i 2 ud af de 24 🙁 Har ikke en pc, kun min iPad og den er ikke glad for rc 🙁 Kun to gange er det lykkedes mig at deltage med navn og mail… Øv bøv, for du har haft SÅ mange fine konkurrencer her id ecember!

  1. Øv det er jeg ked af at høre. Det skal jeg nok skrive bag øret, men når det drejer sig om så mange giveaways og så mange udtrækninger, så gør det bare en del nemmere at holde styr på det 🙁 Men håber da de får det ordnet til at virke bedre på ipads inden da så! Jeg har ellers selv testet på ipad og der har det virket fint. Jeg bruger dog chrome på min ipad, så det kan måske være derfor? Du kan jo stadig nå at deltage i de andre låger fra den 13 december og frem. Så håber du vil give det et forsøg mere 🙂

 7. Super lækre lakker! Fantastisk at der har været så mange der ville sponsorer disse gaver. Og tak til dig for at lave en fantastisk julekalender!

  Håber virkelig jeg bliver den heldige. Elsker Essie neglelak og holder ikke jul og får derfor ikke gaver, så hvis jeg vandt, ville det føles lidt som om jeg fik julegaver, ikke? 🙂

 8. wow <3 wow <3 hvor ville jeg så gerne have en ekstra julegave og ønsker at blive forkælet på den skønne dag <3 ønsker alle en GLÆDELIG JUL <3 <3

 9. Hvor har det været fedt at følge din julekalender! Har fulgt med på din blog på sidelinjen i noget tid og elsker dine swatches af neglelak 🙂 Rigtig glædelig jul!

 10. Tusind tak til dig, fordi du har haft lyst, overskud og tid, til at bikse sådan en lækker julekalender sammen til os, det har været rigtig spændende at være med i konkurrencen om alle de lækre præmier. Jeg stemmer klart for en gentagelse til næste år 😉 og vil selvfølgelig blive hængende til næste år, jeg har fulgt dig i et stykke tid nu. 🙂

  Sikke en fed præmie her i julekalenderens sidste låge, jeg vil elske at eje dem alle. 😉

  Jeg håber du og din familie havde en god juleaften i går.

 11. En helt i gennem smuk kalender – Gave-mekka som er den rene balsam for krop, sind og sjæl – Rigtig glædelig jul.

 12. Også her når jeg det lige! Puha! Og tak, Maria, for endnu et år med en super lækker julekalender – jeg synes det er fantastisk at du stabler det på benene år efter år! Glædelig jul til dig og din familie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.