Fnug Jetsetter

Håber i er kommet godt igennem juleaften igår og hygger jer rigtig meget i dag og hvor lang tid i nu har ferie eller fri 🙂 For mit vedkommende står den på job i dag og de næste 4 dage, så der er ikke meget juleri over det. Til gengæld har jeg fri nytårsaften for en gangs skyld, så jeg er i gang med at overveje hvad der skal på neglene der 🙂 Der kunne denne nyhed fra FNUG, Jetsetter, være en rigtig god mulighed. Måske med en glitter eller lignende ovenpå. Der er to lag her på alle neglene 🙂 Har i allerede tænkt på nytårsneglene eller er i stadig på juleneglene? 😛

Husk nu i stadig kan deltage i alle lågerne i julekalenderen fra den 13 december og frem, indtil den 26 december kl.23.59 🙂 Hvis i starter på den 13, så kan i gå til det næste indlæg, ved at trykke på linket, der er lige over kommentarfeltet, så er det jo rigtig nemt at få lagt et lod på dem alle 😉

Rigtig glædelig jul til jer alle <3

FNUGJetsetter FNUGJetsetter1

anmeldelse2

7 comments

  1. Den minder mig på en måde en lille smule om H&m Blue metallic…. Bare hvor den self. ikke er mat 🙂

  2. Jeg overvejer, om ikke det skal være Sally Hansen – Midnight in NY til nytåret denne gang. Eller måske Color Club – Jewel of A Girl, som jeg næsten lige har modtaget fra eBay. <3

  3. Ja den skal du vælge… den er så super flot – jeg havde ønsket mig den i julegave, men fik den ikke, så nu må jeg selv ud og købe den… jeg vil nemlig også gerne have den på til nytår…
    Og så håber jeg ikke det var for hårdt, at være på arbejdet i dag.
    Kram!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.