Chanel Summer 2014 neglelakker – predictions

Det er allerede en lille buzz omkring hvad Chanel har på tapetet af sommerens neglelakker i 2014. Navnene er allerede ude, en er dog en genganger fra Hong Kong collection, nemlig Eastern Light, så den er set før. Men resten er nye og som følger:

Chanel Summer 2014 Le Vernis

615 Sweet Lilac (Lilac)
619 Pink Tonic (Fuchsia)
621 Tutti Frutti (Soft Coral)
623 Mirabella (Orange)

Jeg tænkte det kunne være lidt sjovt at prøve og forudsige hvordan farverne bliver, så jeg har udfra kun navnet og beskrivelsen af farven, givet mit bud på dem.. Så må vi se hvor tæt på/langt fra de er 😛 Hurra for paint skills 😀

chanelsummer2014predictions

Jeg gætter på at et par af dem har noget shimmer i, mit bud kunne umiddelbart være i den orange Mirabella, der kunne læne sig op af tidligere sommer farver som Orange Fizz og Miami Peach og måske Pink Tonic, den fuchsia farvede.  Hvad tror i? Hvad synes i om min ide til at give et gæt på de kommende farver? Hvis det er noget der er interesse for så kunne jeg jo fortsætte med det fremover 😉 Jeg håber at Chanel overrasker og laver en totalt neon kollektion, det ville ikke være set før i hvert fald ;D Mest fordi både Tutti Frutti og Pink Tonic kunne lyde som navne på neon lakker.. Det ville i hvert fald være WIN i min verden hvis de er det 🙂

Husk nu i stadig kan deltage i alle lågerne i julekalenderen fra den 13 december og frem, indtil den 26 december kl.23.59 🙂 Hvis i starter på den 13, så kan i gå til det næste indlæg, ved at trykke på linket, der er lige over kommentarfeltet, så er det jo rigtig nemt at få lagt et lod på dem alle 😉

5 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.