Fancy Friday – Godt nytår

GODT NYTÅR!!!  Altså lige om lidt ;D

Ugens tema i Fancy Friday er jo ret oplagt, eftersom vi fejrer nytår på tirsdag. Så her kommer et bud på nytårsnegle. Hvis jeg kender mig selv ret så kommer jeg til at ende med random lak på jeg liiige skulle prøve, eller værrer endnu, nøgne negle!! 🙂

Jeg har som base brugt Cosmic fra Chanel, det er selvfølgelig helt umuligt at fange de små glitrende stykker der er i, men tro mig, de er der! Med en pensel har jeg så lavet en slags omvendt… eh halv gradient, må det vel være, med Chanel Graphite? 😀 Synes effekten er super fin og egner sig perfekt til nytår! 🙂 Hvis du missede mine julenegle, så kan du se dem her Fancy Friday – Glædelig jul 😀

FancyFridayGodtnytår4 FancyFridayGodtnytår3 FancyFridayGodtnytår2 FancyFridayGodtnytår

Husk at tjekke de andre blogger damers bidrag ud 🙂

Fancy Friday – Godt nytår

8 comments

  1. Uhh, de er super flotte. Har Graphite men kunne da sørme også godt tænke mig Cosmic kan jeg se:-) overvejer selv en gradient med Taboo som bund, men skal lige skufferne igennem for at se om jeg har noget der passer til. Godt nytår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.