Idle

Kære læsere

Jeg vil blot ønske jer et rigtig godt nytår, jeg har ikke umiddelbart flere indlæg i år, måske et enkelt hvis jeg får tid. Vi står og skal flytte om cirka 14 dage, så vi skal til at pakke ned og smide ud og derfor har jeg selvfølgelig heller ikke lige mine neglelakker eller særlig meget andet skønhedsgear tilgængeligt. Jeg regner dog stærkt med stadig at opdatere ind imellem på instagram og så er der selvfølgelig også hver dag et nyt billede af Magnus, på hans blog til dem der følger med der 🙂

Mangler i iøvrigt inspiration til nytårs manicure så kan i evt. tage et kig på de indlæg jeg lavede sidste år, nå ja og det fra i fredags også 😉 Tag et kig her.

Igen tusind tak til alle der deltog i julekalenderen og til dem der venter på pakker, så er en del givet videre til firmaerne og de andre som jeg sender ud, regner jeg med at få gjort i morgen. Så håber de lander hurtigt hos dem der vandt 🙂

Håber i kommer rigtig godt ind i det nye år… Og sæt nu forventningerne til den store aften lidt lavere.. Så kan den næsten kun ende godt.. Her tales af egen erfaring 😉

Mine nytårsnegle er i øvrigt endt med Chanels Magic og Essies Set in Stones 🙂
20131229-225905.jpg

9 comments

    1. Tak og i lige måde, du kom forhåbentlig godt over på den anden side 😉

      Ja det gør den da egentlig i grunden. Haha havde jeg slet ik tænkt over 😀

  1. Altså. Jeg har Magic liggende på mit hotel, som vi skal bo på i NYC 😀 Og MÅ have fat i den Essie også, så jeg kan lave denne mani. Den er så flot!!!

    1. Det synes jeg var en rigtig god ide 😉 Den er helt sikkert fin til enhver lejlighed 😀 og SNYD jeg vil også til NYC 😛

  2. Pingback: NYTÅRSNEGLE »

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.