Depend Glitter Base Coat – Peel off

Det er sjældent jeg efterhånden bliver begejstret over negle produkter, de fleste ting er efterhånden opfundet og derfor så er der langt imellem Juhuuu oplevelelserne, men hvis i følger med på facebook eller instagram har i nok ikke kunne undgå at mærke min begejstring over Depend’s nye Glitter Base Coat. Det er en peel off base coat, som gør at hvis du lægger den under din glitter lak, kan du meget nemt pille den af, uden at skulle bruge oceaner af tid på det, som man ellers normalt skal på at fjerne glitter lakker.

Dine negle er heller ikke ødelagte af for meget neglelakfjerner bagefter, men ligner fuldstændig sig selv, fra før du tog lakken på 🙂 Et ekstra stort plus her er, at hvis den lak du har på, har en farve som måske har en stor sandsynlighed for, at ville smitte af på neglen og huden når du fjerner det på traditionel vis, så vil du heller ikke komme ud for det, da lakken jo ikke vil røre hverken selve neglen eller hud 🙂

depend glitter base coat

Den har sådan en ret stærk lugt, jeg synes selv den dufter af romkugler, men andre vil nok bare mene den har en lidt stærk duft af noget kemisk 😛 Når den er kommet på, så er den meget kort tid om at tørre, så efter et minuts tid, max, vil jeg mene du kan tage din glitter lak og lægge den på 🙂 Når du så skal fjerne den igen, så kan du se på videoen herunder hvor nemt det er og ikke mindst hvor hurtigt det går! 🙂 Jeg har fundet min nye bedste ven og skal til at gå med langt flere glitter lakker, det er helt sikkert! ;D

Den vil bla. kunne købes hos Matas, i de butikker som har valgt at tage den hjem, og prisen vil være 39 kr.  og er i butikkerne fra uge 8 eller 9.

Depend Glitter Base Coat – Peel off

Hvad siger i så? Er i lige så begejstrede som jeg er? 😀

Produktet er tilsendt fra PR/producent til anmeldelse, men det er 100% min egen mening der udtrykkes i videoen

12 comments

  1. Det er da måske det bedste negleprodukt til dato! Jeg HADER glitterlak netop fordi det er så utrolig svært at få af, men det er da slut nu. Jeg skal helt sikkert have sådan en underlak

  2. Den må jeg prøve. Jeg har prøvet een fra Essence (fra Tyskland) og trælim, hvor det var trælimen som var bedst, men neglene var noget medtagne bagefter. Tak for tippet. 🙂

  3. Det ser genialt ud! Jeg har en glitter base fra IsaDora, men den virker ALT for godt, for al neglelakken popper bare af efter et par timer.. Det her ser mere lovende ud 😉 God video, så er det nemmere at forstå hvordan den virker 😉

    1. Det ved jeg så ikke om sker med denne da jeg kun lige har haft testet den mellem swatches, men mon ikke det kan undgås ved at smide en topcoat på?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.