Depend Gellack 2014 – forår/sommer

Mens vi venter på den næste giveaway (det er egentlig bare mig vi venter på :P) så tænkte jeg at vi kunne tage et kig på de nye farver fra Depend Gellack’s serie. Jeg har desværre ikke tid til at prøve dem i den her omgang, men jeg synes ikke i skal snydes for dem, så nu håber jeg det er okay i får dem sådan her 🙂 Det kan tænkes i måske allerede været ude og investere i nogen af dem? 😀

Swatches nederst er vist i samme rækkefølge som på det øverste billede 🙂
Depend GelLack 2014

Depend Gellack 2014

Depend gellack spring summer 2014 Depend Gellack spring summer 2014 Depend Gellack 2014 Depend Gellack 2014
Farverne fås bla. i Matas.dk og koster 79 kr. stykket. I kan evt. tage et kig på min guide til gellack som jeg lavede dengang det kom frem i Danmark, hvis i nu ikke kender til konceptet 🙂

5 comments

  1. Jeg er SÅ glad for det gellack-sæt, jeg vandt her på bloggen i sommers! Det er jo seriøst genialt. Jeg er også ret glad for den nye farvekollektion, og har anskaffet mig fresh mint (sååå fin), og lurer meget på den babyblå og midnight glitter’en 😉

    1. Årh hvor er jeg glad for at høre det er blevet en succes 🙂 De er altså også virkelig fine de to du nævner der 😀

  2. Er virkelig helt enormt træt af at jeg ikke kan tåle det 🙁 har dog ikke fundet ud af om det er lampen eller lakken jeg ikke kan tåle..

    1. For det meste kommer de online på matas.dk men de er også kun lige kommet i butikkerne, rundt omkring, så mon ikke de er så småt på vej? Ellers vil jeg næsten opfordre dig til at spørge din lokale matas om de får dem hjem, så du ikke skal gå forgæves hele tiden 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.