Fødselsdagsønsker

Jeg har fødselsdag om 18 dage og så det er vel på tide at komme på nogen fødselsdagsønsker 😀 For det meste ønsker jeg mig faktisk bare Matas gavekort, så jeg altid lige har til de Chanel lakker der kommer og hvad jeg ellers lige skulle mangle. Men tænkte det måske var på tide med noget andet også, især fordi jeg mangler en del til mit nye værelse 😉

Ahem.. det blev lidt mere sort og hvidt end hvad jeg lige havde forventet 😀

Fødselsdagsønsker

1. Canvas Print Maleri // 2. Stenderup Kontorstol // 3. Hoptimist Bimble // 4. FOUR Vægreol sæt // 5. Clone Skrivebord // 6. Globe metal // 7. Rabinovich Ring Mirror Puff // 8. Vans Classic Slip on // 9. Kähler Omaggio Large

Fødselsdagsønsker

Indlægget indeholder affiliatelinks

4 comments

  1. Nøø har den 19 april 😀 Skrev indlægget den 31 marts så tænkte selvfølgelig ikke over det kom ud i dag… Haha 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.