Pearl Ice – Øjen maske

pearl ice eyemask

Hvis i har fulgt med i et stykke tid, så ved i nok også at jeg er evigt og altid uheldig med min hud i ansigtet og det er et under at min hud rent faktisk kommer til at se normal ud igen. Hvert år, den er 100 % sikker, så kommer jeg ud i solen og så ender det med jeg bliver solskoldet. Ikke voldsomt, men nok til det genere mig af HT, det klør i hvert fald! Lige pt. har jeg sådan en hvor at jeg er hævet op under øjnene, big time og også panden er ramt. Så jeg er både rød og hvid og nævnte jeg at det klør? Skal altså lige indskyde jeg bruger skam solcreme og det er faktor 50! Det tør jeg slet ikke at lade være med! Men min hud er åbenbart blevet så svær utilfreds med solen, at det er den her måde som den vælger at udtrykke sig på.

Jeg var ude lørdag det meste af dagen og var inde og tjekke UV indeks på dmi.dk og den lå på lige over 3 hvis der var skyfrit. Er den over 3 så skal man som minimum bruge solfaktor 15. Jeg brugte som skrevet en 50’er og alligevel så er jeg hævet op nu på 2. dagen. SUK.. Nå men nu skal det simpelthen være nok. Jeg gør jo hvad jeg kan for at beskytte ansigtet, men når jeg nu ved jeg kommer til at hæve op. Så er der altså nu lagt en ordre hos Sooluxury.dk på en Pearl Ice – Øjen maske. Så nu er jeg i hvert fald på forkant med nedkølingen af ansigtet næste gang det sker(fordi det gør det jo så åbenbart). Den er i øvrigt lige nu på tilbud til 223 kr.

Jeg leder i øvrigt stadig efter den gode kølende creme også. Indtil videre så har dem jeg har brugt sidste år, Purely Professional Repair Creme og La Roche-posay Toleriane Ultra, desværre ikke været så effektive. Så har holdt mig fra at prøve og bruge mere. Især tør jeg ikke hoppe ud i at prøve Aloe-vera igen, fordi jeg gider ikke ende med at se sådan her ud…

Så har du nogen tips så del dem endelig 🙂

4 comments

 1. Har du overvejet om du er allergisk overfor din solcreme? Det lyder som en allergisk reaktion?
  Ellers vil jeg anbefale Aloe Vera gel (den rene gel). Kan ikke huske om du har prøvet den før?

  1. Hmm det kunne jo godt være, men synes bare det virker lidt mærkeligt eftersom jeg uden problemer har kunne bruge det normalt, jeg har brugt de to jeg veksler mellem, i lang tid og det er først nu hvor der er kommet meget sol at jeg har reageret sådan :s

   Men nu har jeg bestilt en fra Rudolph Care nye solserie, så håber jeg den virker godt.

   Uh ja, hvis du ser nederst i teksten er der et link til et instagram billede hvor du kan se min huds reaktion på aloe vera gel 🙁

 2. Det var lige det jeg også ville have spurgt til. Man kan nemlig desværre godt udvikle allergi overfor produkter man har brugt i længere tid 🙁

  Har læst i en artikel om solcreme fra sidste år (kan desværre ikke huske i hvilket medie), at en høj solfaktor også kan fremkalde sådan en reaktion >.<

  1. Ja jeg er også mere eller mindre overbevist om det er det som er problemet i den her omgang. Nu er de gamle kasseret og jeg har bestilt noget nyt fra et andet mærke, kan jo ligeså godt også prøve noget andet nu vi er igang 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.