CND Vinylux Blue Rapture #162

Den kommende uge bliver ret travl og jeg ved derfor der ikke bliver tid til at tage ny lak på, som altså også holder mere end 1 dag. Så nu har jeg taget CND Vinylux Blue Rapture på. Jeg kunne selvfølgelig også tage en helt almindelig lak på og krydse fingre for jeg ikke er en donk og smadrer mine negle ind i noget… Men det gør jeg… Altid 😀

Det er så et plus ved at blogge om neglelak, jeg er så vant til at skifte lakken at det kan klares ret hurtigt, men nogen gange så er tiden der jo bare ikke og så er det rart at have noget i baghånden der bare virker.

Blue Rapture er en del af en minikollektion der hedder Forbidden Collection som består af 6 minilakker og 1 mini weekly topcoat. Lakken er umiddelbart lidt lysere i flasken end den er når den kommer på neglene. Der er her to tynde lag og topcoaten på. Den kan fås på StyleBox.dk og koster normalt 319 kr. men er lige nu på tilbud til 223,30 🙂 Ville i være interesseret i at se de andre fra den pågældende kollektion?

Skal i øvrigt lige høre jer, har CND Vinylux også vundet jeres hjerter? 😀

CND Vinylux Blue Rapture
CND Vinylux Blue Raptureanmeldelse2

CND Vinylux Blue Rapture

8 comments

 1. Farven er rigtig fin! Jeg kan godt lide konceptet omkring Vinylux, men jeg har godt nok aldrig oplevet en lak der chippede så hurtigt. Normalt holder lak snildt en uges tid på mig uden at se særlig slidt ud. Faktisk chipper lak sjældent på mine negle. Men det gjorde Vinylux. Jeg overvejer dog at give den en chance mere, måske jeg bare var uheldig 🙂

  1. Jeg tror faktisk det har meget at gøre med ens krops kemi eller hvad man nu skal sige. For nogen virker det og andre slet ikke. Ligesom nogen ikke kan få Chanel lakker til at holde og andre sagtens kan! Men det kan jo være du bare var uheldig, det krydser jeg fingre for ;D

 2. Jeg vil gerne se andre fra kollektionen, hvis du selv er interesseret i at vise dem. Jeg støder også altid mine negle ind i alt, så en holdbar lak er en fordel hos mig. Jeg kender ikke CND. – Men jeg er helt skudt i den blå farve! Er farverne på billedet som i virkeligheden? Måske jeg skulle slå et smut forbi den hjemmeside…. 😉

  God travl uge til dig. 🙂

  1. Det vil jeg gerne 😉

   Den jeg har på, er nok lidt mørkere end på billedet her 🙂 Resten må jeg lige vende retur med, de ligger derhjemme og jeg er på job 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.