Vind Maybelline Brow Drama & Colossal Go Extreme mascara

En af mine favoritter til Danish Beauty Awards i kategorien Årets Makeupprodukt – Populær, den løb søreme også sejren, nemlig Maybelline Brow Drama!

Jeg har været så heldig at få lov til at udlodde hele 5 sæts med 1x Brow Drama Medium Brown, 1x Brow Drama Dark Brown og 1x Colossal Go Extreme mascara. Hvert sæt har en værdi på 270 kr.

Der bliver trukket 3 vindere her på bloggen og 2 på Instagram, så husk at følg med der (@rijah) for hvad du skal gøre, hvis du vil fordoble dine chancer for at vinde 🙂

Vind Maybelline Brow Drama

Her på bloggen deltager du ved at lægge en kommentar og fortæl lidt om hvordan du behandler dine bryn 🙂

Du må selvfølgelig også gerne like og dele og følge med på bloglovin og facebook, men det er frivilligt 🙂

Jeg trækker vinderne på mandag den 5 maj, så held og lykke 😀

Konkurrencen er venligst sponsoreret af Maybelline Danmark

Vind Maybelline Brow Drama & Colossal Go Extreme mascara

Så er der fundet 3 heldige vindere 🙂 Stort tillykke 😀 Send jeres adresse til mig på blog@rijah.dk så i kan få jeres præmier! Tusind tak til alle som har deltaget 🙂

Vinderne

85 comments

 1. Det eneste jeg har gjort er at få rettet dem en gang ellers har jeg ikke fået gjort noget;)

 2. Jeg forsøger at få mine overplukkede bryn til at vokse igen, så hver aften får de en omgang med Mavala Double Lash. Og det hjælper da også lidt.
  Om morgenen tegner jeg brynene op med en blyant, da mine bryn er ret lyse og ikke særligt tætte. Blyanten er i øvrigt snart opbrugt, så det ville være perfekt at vinde denne give away

 3. mine bryn får serum hver aften. og tegnet op hver morgen sammen med min makeup.. gør at de altid ser friske og smukke ud. heldigvis har jeg pæne bryn fra naturens side, synes dog ikke de er så mærke som jeg ku ænske mig det eller tykke nok, derfor får de serum og bliver farvet op. dét gør lige det ekstra 🙂

 4. Jeg plukker de hår der er helt ved siden af, og hvis jeg har god tid når jeg lægger makeup tegner jeg dem lidt op med en (ok) Inglot blyant 😉 Keeping it simple herfra 😉

 5. Jeg har ikke gjort det store ud af mine bryn, udover at de er blevet rettet til et par gange, og jeg selv prøver at holde ved lige :).

 6. Jeg får mine rettet hos frisøren engang i mellem. Da jeg desværre ikke har så fyldige bryn, som jeg gerne ville, så bliver “hullerne” fyldt ud med en brynpudder fra Jane Iredale. Jeg forsøger mig nogle gange med en blyant også, men kan ikke helt få det til at se naturligt ud og slet ikke, hvis jeg får det varmt ;o)
  Jeg følger dig desuden allerede på bloglovin’ og facebook 🙂

 7. jeg gør alt for lidt :p jeg plukker dem da nogle gange men ikke meget mere

 8. Jeg plukker mine bryn og ind i mellem bliver de tegnet op med lidt øjenskygge men ikke så tit.

 9. Hvor skønt! Har længe ønsket at prøve denne mascara, så denne mulighed ville være perfekt 🙂

  Jeg gør ikke noget specielt ved mine bryn. Jeg er en af de heldige der er blevet født med flotte bryn haha og her snakker vi både om farve, tykkelse og form 🙂

 10. Pinligt, men absolut ingenting 🙁
  tager lige en lille øjenbrynsskraber til at tage vildtfarende hår imellem øjnene, men ellers er de bare vilde og utæmmede 🙂
  Var der ikke noget om at det var moderne ? 😉

 11. Jeg er ved at gro mine bryn ud, jeg bruger gosh growth lash serum til både vipper og bryn 🙂

 12. Jeg plukker dem aldrig, men “barberer” forvildede hår af med en lille kniv-ting. Og så bruger jeg en øjenbrynsblyant trofast hver morgen 🙂

 13. jeg plejer at få min yngste datter til at plukke mine bryn og de gror ikke ret hurtigt så tegner dem op hver dag og bruger en blyant der er beregnet til det <3 har meget lyse øjenbryn og vil gerne fremhæve dem så de bliver friske og smukke hver dag. elsker at style mig og sminker mig hver dag også selvom jeg skal træne, elsker at mit udsende er smukt hver dag uanset hvad man skal og det betyder alt for mig <3 <3

 14. Jeg farver mine bryn, plukker dem regelmæssigt og de bliver ligesom jeg vil have dem.

 15. Jeg har lige fået den lækreste forkælelse af mine bryn hos min lokale frisør. Helt sikkert noget jeg vil gøre igen 😀

 16. Plejer bare at bruge en øjenbrynsblyant..plukker dem regelmæssigt. 🙂

 17. Skøn konkurrence! Jeg gør egentlig ikke så meget ved mine bryn, jeg har prøvet at give dem lidt farve, men jeg synes det ser for markant ud 🙁 Så jeg er lidt stoppet med at eksperimentere med dem 🙂

 18. Jeg behandler ikke mine bryn… Synes, det så nemt kommer til at se forfærdeligt kunstigt ud, så jeg foretrækker natural-udgaven. :o)

 19. Jeg plukker i moderate mængder og farver dem af og til en lille smule. Men naturligt udseende øjenbryn er meget vigtige for et afbalanceret udseende efter min mening 🙂

 20. Jeg plukker mine bryn for at få en lidt pænere form og mere definition. Engang om måneden farver jeg dem også, da de naturligt er meget lyse.
  Udover det tegner jeg dem op hver dag med en mat grå-brun øjenskygge.
  I’m a brow person 😀

 21. Gør faktisk ikke andet end at rette dem til med en pincet en gang i mellem. Og så bruger jeg en farvet bryn-mascara, for at sikre at de bliver på plads og har “samme” farve 🙂

 22. Jeg er desværre rigtig dårlig til at tæmme mine bryn. Plukker dem i ny og næ, men ellers intet.

 23. Sikke en lækker og spændende gevinst 🙂

  Jeg behøver heldigvis kun at farve dem engang imellem. Det er sjældent at de skal rettes til.

  Håber jeg er heldig…….

 24. Jeg har ikke særlig meget øjenbryn…. Hvilket jeg til tider er glad for og andre dage ked af. Jeg plukker måske en smule en gang hver anden måned (ja så lidt har jeg!) og til hverdag tegner jeg dem op med en øjenbrynsblyant som er så gammel at den går med stok! Men ja, det er jo begrænset hvor meget ‘blyant’ det kræver at tegne mine øjenbryn op 😛 Så kunne dælme godt bruge noget nyt værktøj 🙂

 25. Rigtig fin præmie 🙂 Jeg får mine bryn farvet ved frisøren og ellers plukker jeg dem ganske lidt

 26. Jeg gør faktisk ikke det store ved mine bryn. Burde nok plukke dem lidt, men er bange for at det kommer til at se helt fjollet ud, når først jeg er færdig 😉

 27. Jeg gør faktisk ikke rigtig andet end at plukke dem og klippe dem, så de ikke er for vilde 🙂

 28. Jeg vil gerne indrømme at jeg aldrig rør mine bryn.
  De har aldrig været plukket, farvet eller malet på..
  De er lyse i farven og burde nok ind imellem gi dem lidt makeup, men har ikke turde kaste mig ud i det endnu. Men hvis jeg vinder så ofre jeg mig.. ha ha.. Kunne faktisk godt tænkte mig at prøve..

  Knus Jeanette Henriksen
  jeakh@youmail.dk

  P.S: Jeg har også en giveaway.

 29. Jeg plukker dem hver dag – frem med pincetten hver morgen og så lige nuppe de udsprungne hår i det gode morgenlys.

 30. Det er lige mit problem – jeg gør ikke noget ved dem, og det gav min søster mig en kommentar om forleden dag… Jeg indså dog at hun har ret – de indrammer jo ansigtet, så det kan kun pryde om mit stakkels ansigt at få noget gjort ved mine bryn 🙂

 31. Åh de bryn!!!
  Jeg har aldrig rigtig haft så mange hårstrå i mine bryn. Det er ikke fordi de nogensinde er blevet overplukkede, men de er bare sådan fra naturens side.
  At jeg så oven i købet har lyse hår hjælper ikke ligefrem på det.
  Jeg farver det der er selv, og så tegner jeg mine bryn op hver dag med e.l.f ‘s brynsæt med en gel og en pudder.
  Daglig rutine!!
  Jeg bruger en lille øjenbrynsbarberbladsdims til at rette brynene til 🙂

 32. Jeg får dem rettet til ved en professionel en sjælden gang og forsøger selv at holde ved lige- Jeg tegner brynene lidt op med en blyant for at give fylde og børster dem derefter.

 33. Udover at rette dem og klippe dem (de er såååååå lange) fylder jeg dem ud og sætter dem 🙂

 34. jeg retter mine med kniv er bare slet ikke godt til det der der gør ondt 🙂 og ja så farver jeg dem nogen gange men det er ikke ret tit 🙂

 35. Jeg er sikker på at det er en meget velfortjent sejr til Brow Drama – og jeg ville elske at forkæle mine hårdt trængte bryn med den! Jeg kæmper med serum (som dog snart er brugt op og pænt dyrt!) for at få lidt kraftigere bryn, da de fra naturens side er ret “små” – plus at de blev plukket for meget i 90´erne – PLUS at jeg har et lille ar tværs igennem det ene, hvilket også gør at formen på dem ikke er helt ens 🙁 Så serum om aftenen, og så bruger jeg blyant+børste om morgenen.. Det hjælper lidt, men sikkert intet imod hvad Brow Drama ville kunne gøre 🙂

 36. Jeg følger med over det hele og krydser fingre for, at fødselsdagsbarnet (jeg) vinder d.5/5 😀
  Jeg og frisøren plukker mine bryn med pincet. Frisøren farver dem også, så ansigtet får lidt karakter. Jeg har købr et browset (pudderagtigt) på nettet (husker ikke hvor :-S), men må indrømme at jeg ikke har fået prøvet det endnu….faktisk måske fordi at en browgel nok tiltaler mig mere

 37. Jeg plukker dem:-) Har fra naturens side pæne mørke øjenbryn, så behøver ikke tegne dem op:-)

 38. Jeg plukker dem, og så tegner jeg dem op. Mine bryn er ret lyse og ikke helt så tætte, så for at få dem til at stå lidt bedre frem, så er optegningen nødvendig 🙂

 39. En sjælden gang imellem får jeg frisøren til at rette til, og så holder jeg selv vedlige. Bruger en brynkit fra Clarins eller mat brun øjenskygge til at trække brynene op med og Brow Gel fra Mac til at holde dem på plads. 🙂

 40. Jeg plukker den kun, man har længe gået og tænkte over at bruge lidt farve

 41. Jeg har kraftige bryn og holder dem paene ved at få dem rettet af en kosmetolog ca. hver anden måned og ellers bruger jeg lidt hårspray til at holde dem på plads.

 42. Mine bryn bliver plukket ca en gang om ugen, og hver dag bliver de farvet med øjenbrynspudder – jeg er glad for Elizabeth Ardens dual perfection 🙂

 43. Dejligt at læse, at jeg ikke er den eneste der ikke gør noget ved mine bryn.
  Alle tegner og farver deres bryn kæmpe store, den passer bare ikke rigtigt til mig.
  Dog ville jeg gerne give dem lidt farve, da de er ret lyse, men har endnu ikke taget mig sammen.

 44. Jeg plukker mine bryn når de trænger, tjekker den egentlig hver dag, og fjerner det der sidder forkert. Eftersom jeg har plukket bryn i godt 20 år, er der ikke så meget at gøre ved formen, der kommer ikke hår alle mulige nye steder… Jeg kunne godt ønske de kunne blive lidt tykkere, og har brugt gosh serum og fået lidt ud af det. Jeg maler dem hver dag, enten med blyant eller en specielt egnet til det. Men har ikke fundet det perfekte match endnu. Og så irriterer det mig at de sidder i forskellig højde.. Eeehh..

  Håber at vinde.

  Christina
  krumme.rand@gmail.com

 45. Jeg får som regel frisøren til at plukke mine bryn. Og så bruger jeg faktisk Brow Drama i hverdagen. Den er virkelig god

 46. Jeg har valgt at lade mine brun vokse ud da jeg gerne vil have en anden form på
  dem.. Men ikke så fedt at rende rundt og ligne en tosse..

 47. Mine bryn er meget lyse. Jeg vil gerne have dem mørkere, så tegner dem op hver dag.
  Jeg plukker kun de overskydende hår 1 gang hver 2. uge. 🙂

 48. Jeg gør egentlig ikke specielt meget ved mine bryn – i hvert fald ikke til hverdag – fordi jeg har pandehår, som er klippet lige over og derfor ser man ikke rigtig mine bryn.
  Hvis jeg skal til fest, kan jeg dog alligevel godt lide at tegne dem en lille tone mørkere, fordi jeg synes, det giver et mere “fuldendt” look..på en måde 🙂

  Jeg kunne vildt godt tænke mig at prøve en “brow mascara”, for hidtil har jeg kun prøvet at tegne bryn op med en farve i øjenskyggeformat.

 49. Jeg er i øjeblikket i gang med operation No-plucking. Jeg håber, at resultatet bliver fyldigere bryn, som ikke kræver så meget arbejde. Jeg bruger Brow zings-kittet fra Benefit til at give dem farve og fylde 🙂

 50. Egentlig gør jeg ikke det helt store med mine bryn, men i øjeblikket bruger jeg øjenbrynsblyant fra Clinique, og derefter børster jeg mine bryn igennem. Jeg gad rigtig godt at prøve “Brow Drama”, så jeg krydser fingre 🙂

 51. Jeg plukker og farver med blyant, men jeg har længe ledt efter et alternativ, så håber jeg er heldig at kunne prøve disse 🙂

 52. Jeg plukker mine bryn selv og tegner dem op med en øjenbrynsblyant. Men det ville være skønt at prøve noget nyt. 🙂

 53. Jeg plukker de hår, der sider langt nede og mellem brynene et par gange om ugen. Til daglig giver jeg dem lidt farve med brynpudder, hvor jeg blender farven godt ind mellem hårene med en vatpind, og til sidst bruger jeg lidt bryngele, for at fixere resultatet, og lægger lidt highlighter under det højeste punkt. Jeg farver dem ca. hver 3 uge, for at få fat i de små lyse hår, og når bølgerne skal gå højt, bruger jeg skabeloner.

 54. Jeg foretrækker at lade min søde veninde (frisør) ordne mine bryn imens jeg flader ud i massagestolen 😉 Hun plukker og farver dem, da de er meget lyse fra naturens side…

 55. Jeg har aldrig gjort noget ved mine øjenbryn. Men de er så lyse, at jeg gerne ville forsøge mig med at give dem lidt farve 🙂

 56. Mine bryn er meget lyse så jeg farver dem selv engang imellem med bryn-farve fra matas, derudover plukker jeg dem af og til med pincet, så der er lidt styr på dem 🙂

 57. Jeg gør i virkeligheden ikke andet end at plukke med pincet, fremhæve med mat brun øjenskygge + skrå pensel og evt slippe vildtvoksende hår til, da mine brun har virvler mod næsen 🙂

 58. Jeg plukker dem, men ikke så ofte – ærligt talt synes jeg, det er lidt svært med bryn, men de har en ok form lige nu. Dog skal de snart rettes lidt til.

 59. Jeg fylder mine bryn ud med lidt øjenskygge så de bliver lidt mere tydelige 🙂 udover det, får de noget øjenmakeup fjerner fra garnier, som skulle få ens øjenvipper til at gro. Jeg har så valgt at tro det også må gælde mine bryn! 😀

 60. Jeg håber at jeg kan nå at deltage 🙂 Jeg bruger en smule voks og en mat øjenskygge på mine bryn 🙂 Men drømmer helt vildt om at få permanent makeup :O

 61. Kan jeg mon nå det? 😮

  Jeg behandler mine bryn ved at få dem rettet og farvet jævnligt hos kosmetolog – Og så passer jeg dem selv med brow fix og øjenbrynsblyant.

 62. Jeg plejer mine bryn en del :)Jeg er gået fra at have meget tynde øjenbryn i teenagealderen, til større, mørkere mere markerede bryn nu 🙂 Jeg udfylder mine bryn med en brun øjenskygge hver morgen, plukker dem til hver 4 dag. og bruger øjenbryns-balsam i weekenderne :)Sådan holder jeg dem pæne fra dag til dag.

  Jeg følger selvfølgelig via. bloglovin’ 🙂
  Rigtig god aften.
  Lea.

 63. Jeg gør intet ved mine bryn – selvom jeg nok burde! Når jeg er ved frisør (ca. 2 gange om året) plukker, retter og farver hun dem. Og jeg elsker dem bagefter. Jeg formår bare ikke selv at holde dem, lidt mærkeligt egentligt, for så besværligt er det jo heller ikke? Jeg skal faktisk til frisør i morgen (eller det er vel egentlig i dag…)

 64. Jeg bruger Mavala Double Lash Serum til bryn (og vipper) om natten, og er som så mange andre i gang med projekt “Mere bryn, tak!”. Til hverdag tegner jeg dem op og giver dem et hint af voks eller gel for at holde formen. 🙂 Om sommeren farver jeg mine bryn (og igen; vipper) og plukker overskydende hår cirka hver anden dag.

 65. Jeg plukker mine bryn, da de ellers laver en flot unibrow – og så farver jeg dem, da de ellers er ret blege og kedelige

 66. Håber at jeg stadig kan nå det :p men jeg plukker desværre mine bryn (lidt for meget nogle gange, øv!), men gør intet med makeup, da jeg ikke kan finde en ordentlig brow gel eller pen i rødlig farve :/ men det er da værd at prøve! 🙂

 67. Jeg har efterhånden prøvet en heeel del! Men lige pt. er mine bryn blevet farvet med noget permanent farve, så jeg redder dem bare igennem om morgenen 🙂

 68. Jeg lader frisøren ordne mine bryn …indrømmer gerne at jeg er lidt pivet 🙂

 69. Mine brun er “født” smalle. Fjerner “vildskab” i ny & næ. Og så får de lidt farve af & til.

 70. Jeg plukker dem og permanentfarver dem til en lidt mørkere brun en naturligt men det ser stadig naturligt ud. Jeg plukker og farver selv. <3