Et Sally Field moment

sallyfield-meme

Der er vidst absolut ingen tvivl om at Miriam er et klart hit. Der er helt sikkert at hun får en fast anmelder plads her 😉 Men spørgsmålet er så bare nu.. Hvad kunne i godt tænke jer at se hun tester næste gang? Smid en kommentar med hvad i kunne se under luppen hos den gæve jyde 🙂

Skulle nogen være i tvivl om hvad overskriften refererer til, så er det fra Oscar uddelingen i 1985 hvor at Sally Field vandt Best Actress og derefter udtalte de derefter så berømte ord: You like me right now, you like me! Som derefter er blevet lidt modificeret igennem årene og mest af alt nu nok huskes fra The Mask hvor Jim Carrey siger You Love me, You really love me… Nå det var lidt af et sidespor 😉

1 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.