Miriam tester Sephora Upside Down mascara

Miriam tester SEPHORA Upside Down Mascara

For lang tid siden skrev jeg et kort indlæg om Sephora Upside Down mascara, som jeg var jævnt begejstret for. I teorien. Fordi da jeg tænkte nærmere over det kunne jeg godt se, det aldrig nogensinde ville fungere for mig. MEN hvis der er nogen der har nogen vipper så det batter, så er det altså Miriam. Da jeg hørte/læste (kan jeg ikke lige huske) at hun faktisk brugte noget ala den metode som denne her mascara også gør, så spurgte jeg om hun ikke ville give den en test. Det har hun så gjort nu… og ja. I må jo så selv se dommen over den 😉

Hvis i skulle få lyst til at prøve den selv så kan Sephora Upside Down Mascara købes nu og koster 150 kr.

Jeg har i øvrigt spurgt om Miriam har lyst til at teste lidt sager på lidt mere fast basis og det ville hun gerne, men jeg skulle lige lure stemningen hos jer også. Sååå i må meget gerne melde retur om det er noget i gerne vil se mere til 🙂 Jeg synes i hvert fald hun er fantastisk til det  😀anmeldelse2

Miriam tester Sephora Upside Down mascara

34 comments

 1. jeg ELSKER at hun virker så nede på jorden og ærlig – der er intet opstillet over det overhovedet 😀
  synes hun gjorde det godt, hun fik ALLE vigtige pointer med, sammenlignede fint, og var både ærlig og sig selv. thumbs up!!

 2. Kæft hun er nice! ” det noget lårt” 😀
  Men ja, føj det lignede noget snasket noget 😀

 3. Mere Miriam!! Ærlige anmeldelser, der ikke bliver pakket ind 😀 I loooove it (selvfølgelig sagt som Ole Henriksen! 😉

 4. Jeg er fan – flere anmeldelser fra Miriam! Og hold nu op hvor ser den mascara ubrugelig ud..

 5. En anmeldelse, der ikke er krukket på nogen måde, men humoristisk og ærlig.

  … “Den ligner en pølsetang.” Det er da en jyde, man kan forstå, ha ha! Love it.

 6. Jeg ELSKER Miriam og hendes blog – takket være dig faktisk – så jeg kan kun tilslutte mig resten! Kunne være fedt med nogle anmeldelser fra hende 😉

 7. Nu er jeg jo stor fan af Miriam!! Så hende ser jeg gerne gæsteoptræde her i ny og næ 😉 Forfriskende med så ærlige meninger 😀

 8. Sephora kan mange ting, at lave mascara er ikke en af dem! Prøvede en af deres andre og aldrig, virkelig aldrig har jeg prøvet noget SÅ dårligt!

 9. Jeg har aldrig kunne se idéen i den mascara, mere besværlig end smart og Miriams video giver mig da helt ret i den antagelse 😀

 10. Tak for anmeldelsen 🙂 holde kæft noget lort ,godt man ikke har købt en , tror at den ville være bedre som en pølse tang 😉
  Flere anmeldelser fra dig tak 🙂

 11. Normalt gider jeg ikke at se lange anmeldelsesvideoer til ende, men hun er jo decideret skøn!! 🙂
  Super god anmeldelse, tusind tak til jer begge for det! Jeg holder mig til min Lash Architect 😉

 12. Miriam er så dejligt nede på jorden, at jeg oplever hende, som ekstrem troværdig.
  Jeg vil nyde, at se mere til hende her på din fine blog. 🙂

 13. Miriam er så herlig og selvom jeg ikke ligefrem er objektiv fordi jeg selvfølgelig følger hendes blog, så må jeg bare sige, at den her anmeldelse er fantastisk! Mere Miriam på bloggen! Evt. i samarbejde med Frank?

 14. Hahahahaha, jeg ÆLSKER Miriam! Hun er så cool, og hvor er det FEDT med en, som tør være ÆRLIG, istedet for alt det der “Hov, vi synes sørme’ allesammen lige, at den her Läkerol er vildt lækker…”

 15. Dejligt at hun er så ærlig – nu behøver jeg ikke selv bruge penge på noget der alligevel ikke virker 😀

 16. Altså nu elsker jeg Miriam(s blog) i forvejen, så jeg er måske lidt farvet. Men jeg synes nu, hun gør det rigtig godt! Og så er det skønt at se en fuldstændig ærlig anmeldelse. Så det må hun da meget gerne gøre igen 🙂

 17. ELSKER ligefremheden – gerne flere no-bullshit-review som det, for man er ikke i tvivl om, at det reelt set er et review, og ikke bare et “Juhu, nu får jeg sikkert prøver fra dem, hvis jeg siger noget pænt” (Ikke fordi det plejer at være det her på bloggen (Overhovedet ikke), men man kan bare se utallige youtube-tøser der laver “reviews” på den måde)

  – Mette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.