Polishers Inc – Textured nail art

Polishers Inc - Textured nail art Polishers Inc - Textured nail artJeg er gået med i endnu en nailart challenge! Gruppen er international med en masse spændende piger og vi har kaldt gruppen for Polishers Inc, vi har en facebook side her og en instagram konto her. Det var egentlig meningen jeg skulle have været med i første omgang den 4 maj, men jeg var desværre blevet syg, så måtte hoppe over. Planen var oprindeligt at vi laver et indlæg hver den første søndag i måneden, men der var nogen der ønskede flere gange så nu er det altså hver 2. søndag. hvor den er frivillig om man vil deltage, så den hopper jeg selvfølgelig med på når jeg nu kan 🙂

Det første emne var ment som en introduktions indlæg med dertil hørende mani, men den må i tænke jer til fra min side. Jeg er nok i øvrigt den eneste der skriver på dansk, men jeg vil ikke have engelsk på som hovedsproget i et indlæg  så det bliver forsat på dansk, måske med et lille engelsk recap.

Men i skal da lige også høre hvem de andre der er med i Polishers Inc er:

Charlotte – Chakalacquer

Louise – Tips and Topcoat

Malene – Nail Escapades

Mina – Cubbiful

Tamit – fall in…naiLove!

Paulina – Paulina’s Passions

Karine – Nailderella

I dag handler det om textured nail art og kan godt sige jer den har været en svær en at udtænke. Jeg har før lavet en dotticure med tekstur neglelak og brød mig bestemt ikke om resultatet. Så jeg endte ud med at ramme et kreativitetets hul så det blev et par prikker, streger og udfyldning af udgroning, fordi gellacken allerede er vokset ret meget ud, så det er altså hvad det gule dækker. Jeg har brugt gellacken som base og så har jeg brugt China Glaze Unrefined(pink), Of Coarse(blå) og In The Rough(gul) og så GOSH Frosted Silver. Synes faktisk der er ret meget påske vibes over de her negle.. 😀

Jeg håber godt nok jeg kan finde på noget bedre til næste gang, fordi det her er jeg overhovedet ikke tilfreds med. Kombineret med konfirmation igår, så kan man godt sige jeg ikke er særlig frisk idag og det har måske lidt bidraget til at jeg var på så bar bund 🙁 Nå men glæder mig i hvert fald til at se hvad de andre har fundet på og husk at tjekke deres ud lige herunder 🙂

I have joined up with a bunch of european bloggers to do another nailart challenge, so once or twice during every month, Polishers Inc will pop up here on the blog with a new theme ;D Really exited to be among this group of really talented ladies 🙂 Be sure to check out their posts as well 😀 

I felt rather down today, due to some celebration last night, so my creativity was at an all time low. I surely hope my contributions in the future will be a bit better than this… 😉Polishersinc

Polishers Inc – Textured nail art

9 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.