Depend GelLack Remover Oil – metode 1

Depend GelLack Remover Oil
Jeg har filmet en lille video hvor jeg bruger Depend Gellack Remover Oil til at fjerne min gellack med. Det er første gang jeg bruger remover oilien, så det er vel egentlig også en slags førstehåndsindtryk 😉 Beklager på forhånd, morgenhår, rusten stemme og dobbelthage, altid herligt at filme nedefra 😉

I øvrigt så skal man faktisk begynde at fjerne lakken mens man stadig har hånden under vandet, hvilket jeg først læste bagefter. Er vidst lidt en mand på det område, instruktioner er da ikke noget man skal hverken læse eller følge 😛

Prisen er 35 kr. Jeg har ikke set den i min lokale matas eller på matas.dk endnu, men den skulle være tilgængelig i de fleste Matas butikker, Salling og Magasin.

anmeldelse2

Depend GelLack Remover Oil

4 comments

  1. Lækkert review! Jeg synes slet ikke jeg kunne bruge den gamle remover – så jeg gik bare over til acetone.. Men jeg skal da vist ud og investere i den her, for det er sådan set removal der holder mig fra at bruge gellack 🙂

    1. Ja det er helt sikkert en meget bedre metode, også meget bedre end acetone, det har neglene jo aldrig godt af 😮

    1. Nej desværre ikke, hele det her system er desværre også taget af markedet. Så hvis du skal finde den skal du være heldig at finde den brugt måske 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.