Polishers Inc – Bling 'em Up

isitgoldinhere
I dag står den på bling! Jeg må sige det var sgu lidt svært, da jeg ikke rigtig ligger inde med de vilde bling accessories, i hvert fald nail art relateret bling, så var faktisk på helt bar bund, lige indtil jeg fandt den her lille bøtte med palietter eller hedder det bare glitter?

Da jeg så fandt dem var jeg egentlig stadig på bar bund, fordi hvordan skulle jeg lige bære mig ad med at bruge dem? Så måtte jo ty til google… og der faldt jeg over det øverste billede.. Det fniste jeg så lidt af og så måtte jeg jo kigge videre. Fandt ikke rigtig noget, trods andre søgninger end kun bling, men det var sgu sådan lidt meh.

Så tænkte jeg at prøve med at bare smide en på og se hvad det ledte til… og ja det er så ringfingeren. Det kan nok godt ses at den er “testeren”, eftersom der er store mellemrum imellem nogen af palietterne, men det blev okay, trods alt. Lang- og pegefingrene var en smule mere struktureret og da jeg følte jeg havde nogenlunde styr på det sluttede jeg af med en fransk kant på lillefingeren. I øvrigt en ret enkel måde at peppe en sort op på, hvis du spørg mig, dog lidt svær at se rigtig her på billederne :/

Jeg er nok mest tilfreds med den lidt skæve sildebens struktur, den synes jeg ser ret fed ud.. Eller så, det er ikke en specielt holdbare manicure, desværre. Kun de to midterste ser stadig ud som oprindeligt, her få timer efter. Bleskift er neglelakkens nummer 1 fjende! 🙂 Nå men jeg synes i hvert fald det er gået meget bedre end hvad jeg kunne finde på sidste gang… 😀
polishers inc bling em up polishers inc bling em up
I had no idea how to make a bling manicure, but I was lucky that I found some sequins that could help me in the right direction 🙂 I think these are way better than the ones I made the last time, I am really satisfied with how it turned out, despite being the first time I really played aroung with this 😀 Remember to check the other girls manis as well <3Polishers inc

Polishers Inc – Bling ’em Up

8 comments

  1. OMG, dat picture!!! Jeg grinte temmelig højt, temmelig længe – that’s just me 😉
    Elsker dem her! Jeg skal helt klart til at lege noget mere med glitter på den her måde også! Tror du, top coat havde ødelagt dem? Jeg tænker på holdbarheden…?

    1. Haha ja han er bare lex og guld lex! ;D Holdbarheden har thumbs down, medminde du har en voldsomt god topcoat 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.